Красивата Никол Станкулова: Нямам нужда от филтри! (виж тук)

Красивата Никол Станкулова: Нямам нужда от филтри! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Никол Станкулова признава за пореден път, че няма нужда от филтри и други изкуствени намеси по лицето си!

Никол Станкулова многократно е доказала, че е толкова красива, че не й трябва да ползва филтри и всякакви други корекции по снимките си.

Никол Станкулова

Никол Станкулова за пореден път признава, че лицето й няма никакви намеси и не се нуждае от тях

Редица пъти синоптичката е пускала кадри, на които изглежда съвсем естествено и това й отива. Сега отново е зарадвала феновете си в Инстаграм със снимка, на която се гримира сама, пише сайтът Dir.bg.

До нея Никол е написала: „Няма нужда от филтри.“ И напълно доказва верността на посланието си, седнала върху бюро в гримьорната и поставяйки червило на устните си.

Станкулова е известна като една от най-хубавите синоптички в ефира на Нова телевизия. Тя често публикува снимки в своя Инстаграм профил с колежките си Гери Малкоданска, с приятелката си Зейнеб Маджурова. Или кадри, на които е сама, но винаги красива, стилна и в перфектна форма.

Никол често пъти е будила завист у много родни плеймейтки, силиконки и бръмчалки точно с тази си естественост. Освен, че е красива, тя е и много умна. А фактът, че роди и по нищо не й пролича на фигурата, скъса от завист мнозина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар