Заляха с обиди щерката на Анелия – Ивон! (причината са огромните й джуки)

Щерката на Анелия - Ивон Динева не може да убеди никого, че няма нови джуки
0

Побъркаха от обиди и гаври щерката на Анелия – Ивон Динева!

Кратко видео, на което дъщеря й Ивон Динева пее и танцува, направо заля Анелия с вълна от омраза. Поводът за гнева на почитателите на певицата е външния вид на единствената наследничка на изпълнителката от брака й с Коко Динев.

Ивон
Щерката на Анелия – Ивон Динева не може да убеди никого, че няма нови джуки

„Това дете ще надмине и Сузанита”, пише Ваня. „Просто нямам думи…това е отвратително…не е нормално на 15 години да се държи по този начин,с такива маниери,жестове. 2-рата Сузанита,не знам само коя от двете е по-гнусна! Жалко иначе много харесвам Анелия”, пише Бояджиева.

„Ужассс! Устните и са ужасно гнусни и се държи като уличница.. Анелия, вие сте със страхотни устни, защо позволихте на дъщеря си да се обезобрази така.. Ужасно долнопробно”, не крие възмущението си Надежда.

Ивон наскоро стана на 16 години и очевидно не позволява на никой да й се бърка в живота, иначе нямаше да изглежда като патка в устата.

Анелия неведнъж е определяла дъщеря си като „кифла“. Но е твърдяла, че те се гримира само при специални поводи или в празничните дни. Наблъсканите устни обаче слагат край на спекулациите, че малката няма корекции.

Източник: hotnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.