Йорданка Христова: Аз вземах страшно много пари за участие! (Вижте за какво ги е харчила)

Гласувайте за статията

Йорданка Христова разкри какво е най-важно за нея

Йорданка Христова е влюбена в живота. Вчера тя гостува на Мариян Станков – Мон Дьо и направи много нови разкрития около себе си. „На първо място , аз съм много добър човек, с много ведър характер, витална и много усмихната“. Така певицата описва себе си допълва, че не го прави нарочно.

Йорданка Христова разкрива и какво е най-важно за нея в този живот. „За мен най-важното е положителното мислене и спокойната психика. Аз съм един любопитен пътешественик, но все още не съм се напътувала, не съм видяла всичко, което искам да видя и да усетя“, казва още певицата пред Мон Дьо, пише nova.bg.

„Ако трябваше да опиша живота си с песен, това би било „Влюбена в живота“. Мисля, че тази фраза е много точна и ми отива“, казва още Христова. За нея животът е като интересен сън. „Животът е като един много интересен сън, който си спомняме, но не знаем какво ще сънуваме утре“, споделя певицата.

Личният астролог на Йорданка я съветва да развива егото си. „Иво, моят човек, свързан с астрологията, ми казва: „Развивай си егото. Престани да се раздаваш“. Той е прав, но може би пък именно това ми е помогнало да не съм вторачена в своята професия и да не съм еднопосочна“, посочва певицата.

„На последно място мисля за себе си, но пък когато трябва, мога за 5 минути, вместо за 5 дена, да си свърша всичко“, казва Йорданка Христова.

Певицата споделя също, че най-любимото й нещо е да прави подаръци на своите приятели. „Винаги съм била такава. Аз просто не съм егоист. Когато ходех в Германия, в ГДР, аз вземах за участие в телевизия страшно много пари – от 3000 до 6000 марки. Тези пари не съм ги внасяла нито веднъж. Купувах 1-2 огромни куфара и ги пълнех с подаръци.

Йорданка Христова обича да прави подаръци сн. nova.bg

Йорданка Христова обича да прави подаръци сн. nova.bg

Знаех на всички мои близки и познати номерата и рождените дни и бях много, много щастлива, когато им подарявах нещата, които съм купила за тях“, разказва Христова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар