Ненчо Илчев се оказа затворен в подземие в Чикаго!

Албена Павлова и Ненчо Илчев - актьорите от "Комиците"... Както и култовият и най-дълго задържал се тв сериал "Столичани в повече", заминават на турне в САЩ и Канада, за втори път с хитовата пиеса "Любов в лудницата". [caption id="attachment_615033" align="aligncenter" width="300"]Ненчо Илчев Ненчо Илчев разказа за патилата си в Чикаго[/caption] Актьорите представиха комедията пред българската диаспора за прът път преди три години. Тогава интересът бе толкова голям, че пред залите се извиха опашки с чакащи да гледат Гълъбина и отец Григорий от "Столичаните". Но заради сгъстения график бе невъзможно да бъдат добавени още представления. Затова трупата се отправя за втори път на презокеанско турне.

В комедията Албена и Ненчо се вихрят като лудо влюбена двойка. Любопитното е, че сценичните сърдечни приключения на актрисата са под режисурата на истинския й съпруг в живота Емил Марков. Познат на тв зрителите като доц. Захариев от "Откраднат живот".

На брилянтната игра на двамата актьори ще се насладят българите в Тампа на 10 януари, Бостън - 11 януари, Чикаго - 12 януари, Лас Вегас - 15 януари, Финикс - 17 януари, Сан Матео - 18 януари, Сиатъл - 19 януари, Ванкувър - 24 януари и Калгари 25 януари, за където обаче вече билетите са изчерпари. Ненчо Илчев се надява на предстоящото турне да избегне сутиации като във филм на ужасите, каквито му се наложило да изживее при предишния гастрол.

Тогава, двайсетина минути пред представлението в Чикаго, без да познава разположението на сградата, тръгнал да търси мивка, за да измие чашата си. Тъмен коридор обаче го отвежда в подземието под сцената, а бронирана врата се тряска зад гърба му.

"Когато се обърнах, установих, че тяма няма брава. Останах заключен в подземието. Веднаха грабнах телефона да търся помощ, но се оказа, че няма обхват. Започнах да крещя с пълно гърло. Представях си как сутринта чистачката ме намира, целия изтощен и с изпочупени от драскане по стените нокти", припомня си Илчев, пише ПИК.

Ужасът му става още по-голям, когато лампата угасва. С написване по стените, стига до друга врата, която за щастие се оказва отключена и през която се спасява.