Саня Борисова хвана тен на празниците в Дубай! (още подробности)

Гласувайте за статията

Саня Борисова хвана тен на плажа в Дубай за празниците!

Саня Борисова отиде на топло за празниците. Актрисата избра най-стандартната дестинация за родния елит – Дубай. Само че не отлетя за нея заради шопинг, както правят повечето родни звезди, а на гости при своята сестра.

Саня Борисова

Саня Борисова си прекара страхотно в Дубай

Родственицата на Саня е голяма звезда в емирството. Тя е популярен модел и печели огромни суми от снимки в рекламни фотосесии.

Откакто актрисата се разведе с режисьора Ники Илиев и кариерата й забуксува, именно сестра й се е заела със задачата да я спасява от гладна смърт. По нейна идея Саня възобнови работата си като модел, която бе поизоставила, и напоследък се изхранва именно благодарение на нея.

За празниците пък двете са решили да се съберат, за да изкарат възможно най-весело и да не се оплакват от самотата, която ги мъчи ежедневно. Тъй като въпреки красотата си в момента са без сериозни половинки.

„Изпращам ви малко слънчице”, написа бившата съпруга на Ники Илиев към снимка от плаж в Дубай, която сподели с последователите си в социалните мрежи.

Те са над 40 000 – близо 10 хиляди повече от тези на Ники Илиев. Това е гаранция, че ако занапред не може да печели с актьорската си професия, със сигурност ще може да прибира доста добри пари от реклами, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар