Бойко Кръстанов не спира да отрупва с цветя хубавата Виттория! (още подробности)

Бойко Кръстанов не спира да отрупва с цветя хубавата Виттория! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Бойко Кръстанов глези половинката си с цветя като принцеса!

Бойко Кръстанов непрекъснато ухажвал приятелката си Виттория Николова с цветя. Звездата от сериалите „Под прикритие” и „Седем часа разлика” радвал гаджето си с букети рози, лалета и орхидеи.

Бойко Кръстанов

Бойко Кръстанов не спира да глези половинката си

Актьорът обичал да изненадва половинката си и със слънчогледи. Които създавали много цветно настроение у дома.

Приятели на младата надежда на българското кино твърдят, че Бойко се държал кавалерски не само с Виттория, но и с колежките си в театъра и киното, пише вестник Уикенд.

Гаджето му обаче определено си заслужава жестовете, че и много повече. След като е жертвала бляскавото си бъдеще в Италия, в името на това да бъдат заедно.

Удивителната му колежка, както я определят в творческите среди, има завиден талант. И можеше да бъде истинска звезда, вместо да стои в сянката му в България, убедени са не само колегите й, но и семейството й.

У нас тя не е толкова познато име, въпреки че се е снимала в нашумелите сериали „Откраднат живот“ и „Дървото на живота“. По-чести са изявите й на театралната сцена, където публиката винаги остава запленена от превъплъщенията й.

„Италия ме чака и съвсем скоро ще ме получи“, кълне се Виттория, едва стъпила на наша почва по стечение на обстоятелствата.

Според нея в България е късмет дори да си намериш работа. А културата не пасва на натюрела на романтичката, израснала до 12-годишна възраст в Италия. Детството й преминава в разкошна вила край Комо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар