Преслава и Гери-Никол се отдадоха на бокса! (виж тук)

Преслава и Гери-Никол се отдадоха на бокса! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Преслава и Гери-Никол хванаха боксовите ръкавици!

Вместо микрофон, дайте им боксовата круша! Родните певици в последно време масово се качват на ринга и раздават крошета и юмруци. Крехките красавици може и да са далеч от конкурентите на Кубрат Пулев, но определено не са за подценяване, особено, когато се качат на ринга.

Преслава

Преслава, Гери-Никол и още други залитнаха по бокса

Една от първите, които залитнаха яко по бокса е Гери-Никол. Миньончето реши, че силовия спорт е идеален начин да отслабне. Гери дори си нае личен треньор, който да я учи на „А” и „Б” в силовия спорт. Съдейки по резултатите, явно вече няма нужда от охрана, за да се пази от нахални почитатели.

Колежката й Дара пък от дете мечтаела да участва в подобни състезания, но за съжаление все не й се отдавало. Звездата, която изгря в „Х Фактор” така и не успя да сбъдне мечтата си, поради несъгласието на родителите си.

Към днешна дата обаче, пълнолетната вече певица, може да се изявява в спортната зала и да бие крушата колкото иска.

Чалга дивата Преслава също разпуска със силовия спорт. Крехката певица се запалила по бокса покрай любимия си Павел Лазаров. Певицата редовно взима ръкавиците и тренира усилено под надзора на бащата на дъщеря си.

Друга пайнерка, която е голям фен на бокса, е Роксана. Тя редовно е в залата, с ръкавици на ръцете, за да млати здраво крушата, пише вестник  „България днес”.

Интересно, но освен Рокси, с бокс разпуска и рап дивата Биляна Лазарова, която от дете е фен на силовите спортове. Кралицата на рока Милена Славова също тренира бокс активно.

Певицата споделя, че това е нейният начин да поддържа фигурата си. От няколко години изпълнителката редовно удря крушата и се чувства по-добре от всякога.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар