Приказно посрещане на сина на Джулиана Гани и Илиян Найденов у дома (Снимки)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани и Илиян Найденов заведоха бебето у дома

Джулиана Гани и Илиян Найденов заведоха бебето у дома. Припомняме, че Джули и нейният любим станаха родители навръх Нова година на момченце. „Тази нова година беше различна! Беше тиха и сгушена в една болнична стая, а аз нямах нужда от нищо друго! Тази нова година бяхме трима и разбрах смисъла на живота!“, написа Джули в социалната мрежа Инстаграм.

Още от болничната стая Гани даде няколко интервюта за различни медии, в които разкри подробности за раждането на първия им наследник с Илиян. Джули призна, че е родила в София, а не в Пловдив, каквито бяха плановете й. Малчуганът се е появил на бял свят със секцио, защото е бил твърде голям – 3, 700 кг. и е бил едно от най-големите родени бебета в болницата цяла седмица.

Гани разкри още, че синът й ще носи името на светец и че започва с буквата „Д“. А това се потвърждава и от красивата торта, която посрещна Джули и бебето при прибирането им от болницата вчера. Сладкишът е на няколко етажа, а на него е изписана буквата „Д“. Много от почитателите на Джули вече се опитват да разгадаят името на бебето, а тя обеща, че с Илиян ще го обявят съвсем скоро.

Освен красивата, и вероятно вкусна торта, домът на Джулиана и нейният любим мъж беше украсен подобаващо за посрещането на новия член на семейство. А това се вижда от кадрите, които щастливата майка сподели в профила си в Инстаграм.

„Добре дошъл у дома, любими! Вчера беше изписването на нашия принц и той вече командва къщата със замах, хаха!“, написа Гани към кадрите. „Благодаря и на всички вас за безбройните съобщения и позитивни коментари! Много ми е емоционално и съм адски щастлива!“, допълва Джулиана.

Синът на Джулиана Гани и Илиян Найденов с приказно посрещане у дома сн. Фейсбук

Синът на Джулиана Гани и Илиян Найденов с приказно посрещане у дома сн. Фейсбук

Тя обещава на своите фенове, че съвсем скоро ще покаже още моменти от раждането, престоя в болницата и изписването на сина им с Илиян.

У дома

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар