Луна загуби наследството от турския си любовник

Гласувайте за статията

Луна няма да се облажи с 4 млн долара от турския милионер Мехмед Трапджъ

Ексцентричната фолкаджийка Луна няма да се облажи от наследството на покойния си любовник – турския мултимилионер Мехмед Трапджъ, стана ясно в началото на новата година.

Екстравагантната блондинка беше включена в завещанието на богаташа, отишъл си през 2016-а година, като за нашенката се предвиждаха акции, колекции от творби на изкуството и имоти на стойност близо $4 млн. Луна обаче не успя да се пребори в съда със семейството на баровеца и ще получи само символична сума.

Касационният съд на Истанбул се е произнесъл на 28 декември в полза на фамилията на покойника, като за фолкаджийката е отредена сума от около $60 000, която според решението „отговаря на реалния й принос към благосъстоянието и добруването на автора на завещанието”.

Луна

Снимка: ХотНюз

Мехмед Трапджъ издъхна от инфаркт в дома си в Истанбул на достолепната 88-годишна възраст. преди повече от 3 години. За хората от най-близкия приятелски кръг на изпълнителката не е тайна, че именно агата отвъд Капитан Андреево беше дългогодишният й спонсор, който през последните няколко години й уреди живот на принцеса.

Познанството между нашенката и турчина датира от близо 20 години и благодарение на него Луна стана напълно независима от звукозаписни компании и продуценти. Заради дългогодишната си топла дружба, изпълнителката на „Искам го, стискам го” съвсем заслужено получила място в завещането на Мехмед бей. Четирите деца на Трапджъ обаче не останаха никак доволни, че поредната любовница на баща им ще му смуче от парите.

Чалга певицата вече е разговаряла с топ адвокати от Истанбул, които ще поемат обжалването на решението пред Върховния касационен съд. Тя е категорична, че ще получи заслуженото, но при всички положения делата ще се точат минимум още 2-3 години, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар