Изплуваха жестоки разкрития за победителката от „Фермата“ – Веселка Маринова

Гласувайте за статията

Крехката Веселка обмисля коренна промяна на живота й

Жестоки разкрития за победителката от „Фермата“ – Веселка Маринова, видяха бял свят.

Запознати издават, че вторият съпруг на Веселка Маринова – Момчил, също като първият й съпруг, е агресивен и често й посяга.
При все, че положението не било толкова тежко, както с първия й мъж, Момчил също раздавал правосъдие с шамар вкъщи, разкриват нейни близки.

Веселка Маринова

Крехката Веселка обмисля коренна промяна на живота й

Това си пролича и по време на един от епизодите във „Фермата“, когато той шляпна момченцето си в ефир. Веселка Маринова се опита да потули неловката ситуация и му прошепна почти недоловимо: „Спри се, поне веднъж бъди човек“.

„Щом пред камерите посяга на децата, представете си какво се случва вкъщи, когато никой не ги вижда“, коментираха възмутени зрители. Приятели на Веселка Маринова признават, че това не е единичен случай и самата тя също била шамаросвана често.

Конярката от село Борима обаче не го регистрирала като агресия, а като обикновен възпитателен метод. Тя неведнъж е разказвала за кошмара, преживян с бившия й мъж, и затова шамарите й се стрували като галене с перце.

След като спечели „Фермата“ обаче, Веселка Маринова се е променила изцяло. Тя сериозно обмисляла да се раздели с Момчил и да не търпи повече обидното му отношение, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар