Предсказанията на Нострадамус за 2020 година са повече от страховити. Вижте какво вещаят!

Предсказанията на Нострадамус за 2020 година са повече от страховити. Вижте какво вещаят!
4 (80%) 1 vote

Катаклизмите остават кошмара и на 2020 година

Известният френски лекар, алхимик, астролог и пророк Мишел дьо Нотрдам, по-известен като Нострадамус, е предсказал бъдещето с 2240 години напред.

Написаното от него е предизвиквало интерес у поколения наред, както показва и съвременната практика, любопитството на хората към закодираното в неговите четиристишия е живо и в наши дни.

Нострадамус

Катаклизмите остават кошмара и на 2020 година

Според предсказанията на Нострадамус, 2020 година ще бъде наситена с най-неочаквани промени за много държави. Особени промени се очакват в страните в Европа, Източна Азия и Китай, който ще стане създател на най-ново техническо оборудване.

Според предсказанието, Китай ще представи пред света телепорта – квантов портал, способен да премества човек на хиляди километри за част от секундата. Освен това се очаква, че големите държави през 2020 г. ще преживеят сериозни обществени промени. Това ще засегне Китай, а също така Мексико и Бразилия.

Нострадамус твърди, че за хората тези промени няма да бъдат позитивни. Затова пък човечеството през настъпващата година най-накрая ще получи просветление. Много ще преосмислят своето отношение към материалните блага и ще поставят на първо място духовните ценности.
Сред приоритетите на жителите на Земята ще бъдат здравето, положителната енергия, любовта и приятелството.

Също през 2020 г., според предсказанията на Нострадамус, се очакват открития в науката – учените ще успеят да намерят най-нови способи за добиване на енергия от звукови явления, а американска компания ще преобърне хода на световната икономика.

Католиците и православните християни ще се обединят и ще построят една обща църква

Още едно неочаквано изменение ще докосне православния свят. Католиците и православните християни ще се обединят и ще построят една обща църква.
Катаклизмите обаче си остават кошмарът и на 2020 година. Пророкът предупреждава, че през годината ще избухнат адски пожари, които ще обхванат всички континенти. Последиците ще бъдат толкова големи, че заради смога човечеството ще изгуби от поглед Слънцето и Луната. Катаклизмите ще бъдат крайни.

Пожарите ще бъдат сменени с порои, които ще доведат до потопи в много страни. Повече от всички ще пострадат Австралия и Океания, но стихийните бедствия ще засегнат и Русия.

Настрадамус предрича и земетресения, които ще възникнат след „събуждането“ на вулкани. Най-плашещото от предсказанията на Нострадамус е възникването на цунами с невиждана височина, които ще се появят, след като Земята бъде ударена от комета. В резултат на това най-силно ще пострада Африка, която впоследствие я очакват времена на глад.

През настъпващата година активно ще започнат да изясняват отношенията си Турция и Иран. И, както отбелязва пророкът – от любовта до омразата има само една крачка. Отначало двете страни ще бъдат в конфликт, но после ще се помирят и ще се обединят срещу християнския свят. За основен свой противник те ще изберат Европа, а Русия и страни от Африка ще заемат в това противопоставяне ролята на миротворци.

Според прогнозата на Нострадамус търпението на хората през 2020 г. ще свърши. Гражданите на различни страни толкова ще се разочароват от своите управници, че ще се вдигнат на бунт, за да си ги свалят от власт. В някои страни е възможно дори възникването на анархични режими. В една от тях народът ще свали своя държавен глава, с което ще изненада целия свят, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар