Ваня Костова си показа рогата

Гласувайте за статията

Певицата разкри истинската си същност

Кротката на пръв поглед Ваня Костова най-накрая си показа рогата.

От близкото й обкръжение издават, че тя в никакъв случай не може да бъде наречена „свекърва-мечта“.

Ваня Костова

Певицата разкри истинската си същност

Именно Ваня Костова повлияла на сина си Боян да разтури семейството си.
Наследникът на певицата и половинката му Стефания, с която имат дъщеричка Ванеса, не само се разделили, но и повели война за бъдещето на общото си дете.
Покрай скандалите между тях в епицентъра на бурята попаднала и директорката на Националното музикално училище „Любомир Пипков“ – Столина Добрева.

Ваня Костова неколкократно ходила в кабинета ѝ с молба да сменя ръководителите на нейната внучка, както и да я мести в друг клас. Синът ѝ Боян пък дори наскоро се изяви по Нова телевизия в жив репортаж пред сградата на училището. Той нападна директорката на учебното заведение и я порица, че не се съобразявала с неговите желания и с тези на майка му.

„Става въпрос за тежка семейна ситуация, в която двамата родители не могат да се обединят около това какво искат за детето си“, обясни в ефир Добрева. Директорът на учебното заведение заяви, че вече е било удовлетворено желанието на г-жа Ваня Костова да бъде сменен учителят по солфеж на детето. Нейните думи само потвърдиха слуха, че певицата е успяла да прогони снаха си. В момента двамата със сина ѝ имат тежки спорове с нея.

Тя в никакъв случай не може да бъде наречена „свекърва-мечта“

Припомняме, че ангелогласната изпълнителка бе набедена, че недолюбвала жената на Боян още по време на престоя си в къщата на „ВИП Брадър“. Тогава обаче тя се оправда, че едва ли Стефания щяла да кръсти дъщеря си на нея, ако двете не се разбирали. „Смееше ли да я кръсти с друго име?”, одумват отношенията им колеги на певицата.

Макар че е наследил гласа и таланта на майка си, под нейния натиск Боян завършил медицина. Запознал се със съпругата си Стефания съвсем случайно. Красивата брюнетка завършила Музикалната академия „Панчо Владигеров”, а след това – и НАТФИЗ. Известно време се подвизавала като водеща в телевизия СКАТ.

Връзката им се развила скорострелно и Ваня Костова разбрала, че трябва да стяга сватба едновременно с новината, че ще става баба. Така Боян нямал нуждата от одобрението на майка си, а я поставил пред свършен факт. Появата на Ванеса за кратко скрепила отношенията между снаха и свекърва. Към днешна дата обаче двете дами не се дишали, а от споровете им потърпевша била само внучката на Костова, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар