Алекс Сърчаджиева: Иван е някъде там и ни пази! (Вижте какво сподели) Преглеждания: 987

Алекс Сърчаджиева вярва, че Иван Ласкин бди над нея и над София сн. nova.bg
0
Оценете този post

Алекс Сърчаджиева изпрати най-ужасяващата година в живота си

През 2019 година Алекс Сърчаджиева даде старт на мащабния формат на Нова телевизия – „Игри на волята: България“, а зрителите станаха свидетели на смелостта на актрисата, която се впусна без колебания в това необикновено приключение. Изминалата година обаче беше особено тежка за актрисата, която внезапно изгуби своя най-верен и обичан спътник в живота, нейния съпруг Иван Ласкин.

Днес Алекс гостува в „Събуди се“, където разказа с какви чувства изпраща старата и посреща новата година. „2019-а беше най-ужасяващата година в живота ми. Надявам се 2020-та да ми донесе хубави емоции. Макар че утре е 6 януари и се навършва една година, откакто Иван си отиде. Истината е, че 2019-а година е абсолютно изгубена за мен, като кошмар. През нея си отидоха още много големи личности: Ламбо, Стоянка Мутафова, Йосиф Шамли, много хора на изкуството. Надявам се 2020 година да е по-хубава!“, сподели актрисата.

„Винаги съм си правила равносметка. Не е нужно да ми се случи някакъв катаклизъм, за да се запитам защо това ми се е случило. Явно това е моят път, който трябва следвам и да науча тези уроци. Надявам се да бъда достатъчно силна, за да се справя с всичко това, през което все още преминавам и да мога да отгледам детето си по достоен начин“, каза още Сърчаджиева.

Тя споделя, че има прекрасни приятели до себе си, които винаги й помагат, когато има нужда. „Имам прекрасни хора до себе си като приятели. Посрещат ме в домовете си, дават ми от хляба си, помагат ми за дъщеря ми София. Аз нямам детегледачка, а работата ми е интензивна. Радвам се, че мога да звънна на тях и да оставя детето си на грижите им, когато съм ангажирана. Изключвам „Игри на волята: България“, защото София ме придружаваше в това приключение“, споделя тв водещата.

За Ласкин

Алекс говори и за своя любим – Иван Ласкин, който си отиде от този свят преди година. „Искам да му кажа, че много го обичам и че ужасно много ми липсва и хиляди други неща. Вярвам, че човек отива на друго място и животът му продължава. Вярвам, че той е някъде там и ни пази!“, споделя Сърчаджиева, пише nova.bg.

Тя разкрива и как се е чувствала като водеща на „Игри на волята: България“. „Това беше огромно предизвикателство за мен. Бях много изплашена, когато ми предложиха да водя предаването, и смятах, че няма да се справя. Казах си: „Къде ще ходя аз с моя писклив глас да викам на полето?“ Струваше ми се, че това е работа за по-сериозен човек, но се радвам, че продуцентите настояваха и успяха да ме убедят.

Беше много голямо приключение, не само за хората, които участваха в това предаване, а и за самия екип. Снимките бяха всеки ден без почивка. Аз съм дисциплинирана и имам тренинг, но тук се изискваше двойно повече и от двете. Радвам се, че ми се случи това изживяване, предаването се хареса изключително много и се превърна в своеобразно семейно забавление.

Алекс Сърчаджиева вярва, че Иван Ласкин бди над нея и над София сн. nova.bg
Алекс Сърчаджиева вярва, че Иван Ласкин бди над нея и над София сн. nova.bg

А няма нищо по-хубаво от това да се прибереш вкъщи и да гледаш нещо с цялото си семейство. София идваше с мен на снимките и й беше много интересно. Имаше си свои фаворити, свой любимец. Когато той отпадна, тя плака много. И въпреки че беше с мен на снимките, гледа с огромен интерес предаването, когато стартира в ефира на Нова“, споделя Александра.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.