Джулиана Гани вече си е вкъщи с бебето (Снимки от изписването)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани и Илиян Найденов вече са у дома със сина си

Джулиана Гани и Илиян Найденов станаха родители на момченце навръх Нова година. А след няколко дена в болницата щастливите родители се прибраха заедно у дома. Днес Джули е изписана от родилното отделение и с малкия юнак вече са си вкъщи.

Най-близките приятели на Гани я поздравили и отишли да я посрещнат на крак при изписването на бебето. Прави впечатление, че Джулиана е имала време дори да направи косата си за този момент, като най-вероятно е извикала професионален фризьор в болницата, който се погрижил за безупречния й външен вид.

Журналистът Антон Стефанов е сред най-близките приятели на Гани и лично отишъл на изписването, за да я нацелува. От него виждаме и първата снимка на сина на Джулиана и Илиян, чието име се пази в пълна тайна, пише show.blitz.bg. Знае се само, че е кръстено на светец, но към момента младите родители предпочитат да не издават на кого точно. Малко преди раждането Джули обаче призна, че името на сина й започва с „Д“. А в първото си интервю след като на бял свят се появи бебето, тя обеща да сподели името му с феновете си и то съвсем скоро.

Бебето вече си е вкъщи, в своята собствена стая, която Гани и Илиян правиха доста дълго време. А по думите на техни приятели стаята е луксозна и в нея има изобилие от играчки за първия наследник на Джули и Илиян.

Снимки от изписването на малчугана се появиха и в Инстаграм профилите на Даниел Петканов и съпругата му Александра. На кадъра обаче лицето на наследника на Джулиана и Илиян е закрито с емотикон сърце, както е модерно напоследък. Явно засега младите родители предпочитат да крият лицето на бебето.

Раждане

Още докато беше в болничната стая, Джули обаче сподели някои подробности около самото му раждане. За urbanmama.bg тя разкри, че е родила секцио в болница в София. Бебето се е родило 3, 700 кг. и е било най-голямото родено бебе през цялата седмица в болницата.

Щастливата майка признава, че дори и докато е била бременна не се е отказала от разкрасителните процедури, защото те не са вредни за бебето, както се вярва в България. Джулиана разкри и че няма да кърми малчугана, за да избегне операция на бюста след това.

Джулиана Гани и Илиян Найденов прибраха бебето си у дома сн. Фейсбук

Джулиана Гани и Илиян Найденов прибраха бебето си у дома сн. Фейсбук

„Реших, че няма да кърмя и не съжалявам за това, защото щеше да ми се наложи още една операция на гърдите след кърменето. Консултирахме се е много лекари и всички бяха единодушни, че няма да мине без последствия за външния ми вид. Прецених, че ще си спестя поредното рязане и ще храним бебчо с адаптирано мляко“, споделя Гани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар