Кейт и Уилям обявиха важна новина (Бременна ли е херцогинята?)

Кейт и Уилям обявиха важна новина (Бременна ли е херцогинята?)
3 (60%) 1 vote

Кейт и Уилям ще спасяват планетата през следващите 10 години

Кейт и Уилям обявиха важна новина. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж споделиха първия си проект за тази година. Кралското семейство е решило да спасява планетата Земя, както и да накара все повече хора да се включат в промените.

В официално изявление принц Уилям сподели, че в момента планетата ни се намира на кръстопът и ние сме тези, които трябва да направим съдбоносното решение. Той допълва, че трябва да изберем дали да продължаваме да увреждаме Земята, или да си спомним каква сила имаме като хора, за да разрешим проблемите.

„Хората могат да постигнат страхотни неща. Следващите десет години ще бъдем изправени пред един от най-големите си тестове. Това ще бъде десетилетие на действия за подобряване на Земята“, казва още принц Уилям.

Той и съпругата му Кейт Мидълтън успяха да събудят любопитството на феновете си, когато заявиха, че съвсем скоро ще направят официално изявление за плановете си през 2020-та година. Веднага започнаха наддавания дали херцогът и херцогинята на Кеймбридж няма да съобщят, че очакват бебе, или пък за пътуване на двойката.

Никой обаче не позна. Оказа се, че Кейт и Уилям имат съвсем други планове. Те двамата ще си партнират с още световни партньори през следващите 10 години. Така херцозите ще се опитат да стигнат до всяко кътче на Земята.

Новата инициатива, която се разработва повече от година, ще насочи глобалното внимание към намирането на отговори и на най-големите проблеми, които са изправени пред планетата. Те ще включват климата и енергията, природата и биоразнообразието, океаните, замърсяването на въздуха и сладките води.

Кейт и Уилям ще спасяват планетата сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт и Уилям ще спасяват планетата сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Засега повече подробности за новия проект на Кейт и Уилям не са ясни. Но със сигурност херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще ни информират за всяка своя стъпка през следващите 10 години, пише tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар