Кейт Мидълтън очарова Елизабет Втора (Вижте как херцогинята я спечели)

Гласувайте за статията

Приятелите на Кейт Мидълтън я наричат „чакащата Кейт“

Кейт Мидълтън очарова Елизабет Втора. В началото на връзката си с принц Уилям, приятелите на херцогинята са се шегували с нея, наричайки я Waity Katy („чакащата Кейт“). Ако тогава е чакала предложение за брак от британския престолонаследник, то днес двамата заедно чакат деня, в който ще застанат начело на монархията.

Дотогава обаче има още време, което Кейт и Уилям въобще не губят. Те го оползотворяват с все по-успешни тренировки за най-важната си роля. И усилията им не остават неоценени от кралицата.

Според експертите, Елизабет Втора е повече от очарована от начина, по който Мидълтън все по-успешно се адаптира към начина на живот на кралското семейство. Херцогинята на Кеймбридж не го прави с излишна публичност и показност. Тя успява дискретно да превърне всички ангажименти в свое ежедневие. Голяма част от работата на Кейт често остава за кулисите, просто защото тя не иска да я натрапва.

С „тихото достойнство“, което притежава, херцогинята е все по-близко до момента, в който британското общество ще я обича така, както трябва да обича своята бъдеща кралица, пише „Daily Mail“.

Всички тези неоспорими качества на съпругата на Уилям, начело с ентусиазма й да бъде полезна и да се възползва максимално от дадените й възможности, правят кралицата спокойна, че има свой достоен наследник, предават от lifestyle.bg.

Миналия месец експерти от кралския двор споделиха, че Кейт и Елизабет Втора са все по-близки. А отношенията между тях са по-добри от всякога. Кралицата и Мидълтън са били много притеснителни и срамежливи през всички тези години. Това е поставяло една невидима бариера помежду им.

Кейт Мидълтън очарова Елизабет Втора сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт Мидълтън очарова Елизабет Втора сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Но благодарение на усилията им, днес те се разбират страхотно. И дори са като истински приятелки. А кралицата е изключително щастлива всеки път, когато посети Кейт и Уилям и види правнуците си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар