Виктория Бекъм: Не се смятам за красива! (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм вече се приема такава, каквато е

Виктория Бекъм е едно от най-разпознаваемите лица в модния свят и винаги е демонстрирала завидна доза самочувствие. Но в действителност тя сподели, че и към днешна дата не се смята за красива. Дизайнерката е на корицата на новия брой на „Harper’s Bazaar“, в който коментира бизнеса, кариерата и визията си.

„Дали се смятам за красива? Не, категорично не. Но правя най-доброто за себе си. Виждам своите несъвършенства и се усмихвам – приемам се каквато съм и няма да променям това. Отне ми доста време, за да се приема, каквато съм на своите 45 години и да се чувствам добре“, казва Виктория.

Г-жа Бекъм коментира и трудностите в бизнеса – тя натрупа 36 млн. паунда покрай изграждането на нейната модна империя. „Научих много още на млади години покрай своята известност. Разбираш, че е много трудно да поддържаш успеха, отколкото да го постигнеш. И нищо не е толкова бляскаво, колкото изглежда“, казва дизайнерката.

Тя признава, че е имала доста трудности, но никога не би създавала дрехи просто с комерсиална цел. „Бях много фокусирана върху бранда си, исках да правя неща, които отразяват моята същност. Исках да остана вярна на себе си. Става въпрос за създаване на дрехи, които са достатъчно добри за модно ревю, но и които една жена би облякла в ежедневието си. Никога не съм творяла дрехи, просто за да има какво да покажа“, категорична е дизайнерката.

Виктория също така разкрива, че заедно със съпруга й Дейвид Бекъм са съвсем нормални хора и родители и се редуват, когато трябва да се грижат за децата – да ги водят и прибират от училище или другите им занимания.

Виктория Бекъм не се смята за красива сн. Инстаграм

Виктория Бекъм не се смята за красива сн. Инстаграм

„Ставам рано, за да тренирам и един от нас винаги кара децата на училище. Винаги гледаме да сме си у дома за вечеря. Много сме стриктни за това, когато сме в Лондон – вечеряме в 18 ч. и си споделяме как е минал денят ни“, казва г-жа Бекъм, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар