Джулиана Гани и Илиян Найденов кръстиха бебето си на светец (Вижте още разкрития)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани разкри ще има ли Инстаграм бебето им с Илиян

Навръх Нова година Джулиана Гани и Илиян Найденов станаха родители за първи път. В специално интервю щастливата майка издаде повече подробности около самото раждане. Джули признава, че в момента са я завладели много емоции и не знае дали ще може да ги опише само с няколко думи.

„В момента се чувствам толкова объркана от щастие и всякакъв друг тип емоции, че не знам дали бих могла да опиша с две-три думи какво изпитвам. Раждането премина много леко и бързо, родих чрез цезарово сечение и то в София. Решението за това взехме буквално дни преди самото раждане, поради няколко обстоятелства. На първо място променихме града, защото искахме да замразим стволови клетки в най-голямата акредитирана частна банка за съхранение в Европа, а се оказа, че не работят с болницата, в която смятах да раждам в Пловдив.

След това се свързахме с д-р Румен Велев, който е известен с нежното си цезарово сечение и насрочихме раждането за 31.12, защото на 30-ти декември вече бях започнала да имам  разкритие и не искахме в 00:00 ч. на Нова година да влезна за спешно раждане при някой почерпен лекар, хаха“, споделя Джулиана Гани, пише urbanmama.bg.

Джули споделя, че Илиян е присъствал на раждането на сина им. „Той беше решил да присъства от самото начало на бременността, а даже искаше и да помага на екипа. Пребледня малко от емоция, когато извадиха сина ни, но иначе няма никакъв проблем с гледките в такива ситуации“, разкрива тя.

Име

Гани споделя и че бебето носи името на светец и обещава скоро с Илиян да го разкрият. „Кръстихме го на светец, защото вярваме, че ще бъде добър човек с чиста душа. Името избрахме още в 5-тия месец“, разкрива щастливата майка.

Джулиана Гани и Илиян Найденов кръстиха бебето си на светец сн. Фейсбук

Джулиана Гани и Илиян Найденов кръстиха бебето си на светец сн. Фейсбук

Джули е категорична, че засега сина й няма да има Инстаграм профил. „Ние лично решихме да не правим Инстаграм профил на детето поради няколко причини, като една основна е, че нямаме много свободно време да поддържаме всички тези социални мрежи. Всички знаят, че имаме няколко отделни бизнеса, които все повече се разрастват и това много затруднява цялото ни присъствие в медийното пространство“, споделя Джулиана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар