Светлана Гущерова показва уникалния палат, в който живее с Християн Гущеров!

Сексапилната Светлана Гущерова ще бъде един от участниците в „Черешката на тортата” следващата седмица. Тя ще завърши кулинарния маратон в петък и ще отвори вратите на своя разкошен дом. [caption id="attachment_614792" align="aligncenter" width="300"]Светлана Гущерова Светлана Гущерова ще покаже палата, в който живее с мъжа си Християн Гущеров[/caption] Младата майка е нахъсана за победа, затова приготвя пищна и елегантна вечеря, състояща се от петстепенно меню. Вечерта започва с welcome drink и хайвер, а продължението е отрупана трапеза с разнообразна селекция от вкусове.

Като истинска домакиня Светлана поддържа ведрата атмосфера през цялата вечер и споделя интересни моменти от своя семеен живот и разказва за промяната от мис плеймейт до майка и домакиня.

Рискът да бъде първи домакин в кулинарната седмица се пада на танцьора и хореограф Атанас Месечков. Той показва своята амбициозност и организираност както по време на пазара, така и в кухнята, където единственият жокер за приготвяне на вечерята са писмени насоки от неговата съпруга. Наско посреща компанията в своя дом, а там разкрива повече за семейния уют и предизвикателството да си баща на четири деца.

Във вторник е ред на плеймейтката Дениз Хайрула да посреща гости. Припряна от времето, тя не успява да напазарува всички необходими продукти, а в кухнята се оказва, че се нуждае от помощта на няколко професионалисти в областта.

Домакинята без притеснение разкрива дали пръстенът на ръката й е от Христо Сираков, както и дали е годежен. Още с поднасянето на ястията участниците са изпълнени с подозрения, че не са сготвени от нея и това се превръща в основна тема на разговор до края на вечерта. Третата вечер на кулинарната сцена излиза оперната певица Весела Нейнски. Тя организира пижамено парти в дома си, където топло посреща своите гости с традиционно българско меню.

По време на вечерята Наско рискува да остане гладен, като отново влиза в ролята на детектив не само за ястията на трапезата, а и за личния живот на Весела. Дениз е подготвила изненади за компанията в отговор на поведението им от предишната вечер.

Следващ в кулинарното предизвикателство се впуска Камен Алипиев, известен с прозвището Кедъра. Той приготвя непретенциозна, но много вкусна вечеря под зоркото око на неговата съпруга Боряна. Вечерта на спортния журналист е изпълнена с много емоционални разговори. Камен разказва повече за предизвикателството да си студент на 50 години и много други моменти от неговия живот.