Бомба: Вижте Гала преди 30 години, сама си пусна снимките!

Бомба: Вижте Гала преди 30 години, сама си пусна снимките!
1 (20%) 1 vote

Гала си пусна снимки отпреди цели 30 години!

52-годишната Гала е най-дългогодишната телевизионна водеща заедно със Слави Трифонов, Кариерата на блондинката започва още в началото на 90-те години като момиче на късмета в супершоу „Невада”.

Именно стартът й ни припомни преди седмици БНТ със своето най-добро и гледано предаване”БНТ на 60”. Шоуто с водещ Драго Драганов явно е било наблюдавано с интерес от дъщерята на Гала Мари Будева, която щастливо коментира:”мама не е мръднала, същата си е”.

Уникалните снимки бяха качени като стори в инстаграм и остана в мрежата само ден. След като се изявява в БНТ, Гала получава покана от трагично загиналата Силва Зурлева да започне дамско предаване в Нова телевизия през 2000 година и продължава и до сега.

Гала може да е суетна, но не харчи толкова за козметика и разкрасителни процедури колкото за… храна. Бившето момиче на „Невада“ е пристрастена към това да води здравословен начин на живот, а когато избира какво да яде купува най-скъпото и качествено.

„Аз трябва да си призная, че харча най-много не за подаръци или пътувания, а за храна и напитки. Но аз съм ценител на добрата храна. Опитвам се да си купувам качествени, понякога био-храни. Вкусни.

Напитките също са ми важни да са добри, вината, които си купувам. Така че най-много за това харча. За подаръци не знам колко, купувам подаръци, но най-много харча за храна“, разкри водещата докато дискутираха тема в „На кафе“.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар