Светлана Гущерова показва кулинарните си умения в „Черешката на тортата“ (Как ще се справи като домакиня?)

Гласувайте за статията

В предаването Светлана Гущерова споделя интересни моменти от своя семеен живот

Светлана Гущерова, Атанас Месечков, Дениз Хайрула, Весела Нейнски и Камен Алипиев са новата великолепна петорка, която влиза в „Черешката на тортата“ през предстоящата седмица. В началото на новата година кулинарното състезание ще ни поднесе микс от танци, красота и сексапил, примесени с множество вкусове и емоции.

Ще проследим какви са отношенията между една бивша и настояща „Мис Плеймейт“. Атанас Месечков ще се превърне в истински кулинарен следовател. Ще видим сълзи в очите на Камен и Дениз. А шеф Манчев ще изненада участниците със задачата да напазаруват в рамките на един час, което на пръв поглед изглежда невъзможно за някои от тях.

Рискът да бъде първи домакин в кулинарната седмица се пада на танцьора и хореограф Атанас Месечков. Той показва своята амбициозност и организираност както по време на пазара, така и в кухнята. А там единственият жокер за приготвяне на вечерята са писмени насоки от неговата съпруга. Наско посреща компанията в своя дом и разкрива повече за семейния уют и предизвикателството да си баща на четири деца.

Във вторник е ред на плеймейтката Дениз Хайрула да посреща гости. Припряна от времето, тя не успява да напазарува всички необходими продукти, а в кухнята се оказва, че се нуждае от помощта на няколко професионалисти в областта. Домакинята без притеснение разкрива дали пръстенът на ръката й е от Христо Сираков, както и дали е годежен. Още с поднасянето на ястията участниците са изпълнени с подозрения, че не са сготвени от нея и това се превръща в основна тема на разговор до края на вечерта.

Весела Нейнски

Третата вечер на кулинарната сцена излиза оперната певица Весела Нейнски. Тя организира пижамено парти в дома си, където топло посреща своите гости с традиционно българско меню. По време на вечерята Наско рискува да остане гладен, като отново влиза в ролята на детектив не само за ястията на трапезата, а и за личния живот на Весела. Дениз е подготвила изненади за компанията в отговор на поведението им от предишната вечер.

Следващ в кулинарното предизвикателство се впуска Камен Алипиев, известен с прозвището Кедъра. Той приготвя непретенциозна, но много вкусна вечеря под зоркото око на неговата съпруга Боряна. Вечерта на спортния журналист е изпълнена с много емоционални разговори. Камен разказва повече за предизвикателството да си студент на 50 години и много други моменти от неговия живот.

Светлана Гущерова показва кулинарните си умения в "Черешката на тортата" сн. Инстаграм

Светлана Гущерова показва кулинарните си умения в „Черешката на тортата“ сн. Инстаграм

Кулинарният маратон през седмицата закрива сексапилната Светлана Гущерова. Тя отваря вратите на своя разкошен дом и нахъсана за победа приготвя пищна и елегантна вечеря, състояща се от петстепенно меню. Вечерта започва с welcome drink и хайвер, а продължението е отрупана трапеза с разнообразна селекция от вкусове. Като истинска домакиня Светлана поддържа ведрата атмосфера през цялата вечер. Тя споделя интересни моменти от своя семеен живот и разказва за промяната от „Мис Плеймейт“ до майка и домакиня, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар