Лицето на Камелия Тодорова съвсем се спихна (Вижте как я окепази пластичен хирург) Преглеждания: 4613

0
Оценете този post

Даже килограм грим не може да скрие увисналото лице на певицата

Камелия Тодорова бе засечена от папараците на „Ретро” да обикаля по задачи из столицата. Те установиха, че в последно време певицата е неузнаваема. Според близки до джаз легендата честите посещения при пластичния хирург са причина за лошия й външен вид.

Снимка: ХотАрена

Филърите, които използвала да опъва бръчките сега давали обратен ефект и резултатът не само бил неоправим, но лицето на блондинката съвсем се спихнало. Тодорова прекарвала с часове пред огледалото и се мъчела с много грим да замаже пораженията. Но и макиажа не бил способен да скрие увисналата й кожа.

И тя като Лили крие истинската си възраст. Дори не се похвали на публиката си, че вече има внуче. Не искала да й викат баба.

Джаз иконата не се включва в отглеждането на бебето, нито пък сменя памперси. Щерка й Мириам-Ребека и зетя Стефан заедно с наследника си живеят в Германия и Ками не им е под ръка да им помага, предават от ХотАрена.

При Гала в предаването „На кафе” певицата за първи път призна, че роднините й викат „бабхен”. Но тя предпочита да си живее сама в апартамента в София, а не да си жертва спокойствието заради внучето.

Макар да няма много участия Тодорова явно се справя добре с парите. Бе забелязана да зарежда портфейла си от банкомат, след което се прибра в дома си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.