Кичка Бодурова с кошмарна Нова година, взрив унищожи един от имотите й (Снимки)

Гласувайте за статията

Певицата преживя кошмар по празниците, апартамента й в Лас Вегас сринат до основи от взрив

Кичка Бодурова, която притежава доста имоти зад Океана е прекарала кошмарна Нова година. Един от апартаментите на естрадната звезда е бил разбит до основи от експлозия.

Пораженията са толкова големи, че нищо здраво не е останало след взрива. Добре поне, че в жилището, което Бодурова отдава под наем в този момент е нямало наематели и не се е стигнало до човешки жертви. Когато видяла снимките тя едва разпознала своята собственост.

Този апартамент не е единствен или основен на певицата. Тя не веднъж е показвала луксозното си жилище в Лас Вегас на снимки и видеа. Порутения е един от многото, които предлага под наем. Но благодарение на съдбата хората, които са живели в него са го напуснали няколко дена преди да бъде унищожен от експлозията.

Факт е обаче, че в САЩ всичките жилища до едно са застраховани. Така, че щетите, колкото и да са големи ще бъдат платени от застрахователната компания. В момента не е ясна причината за мощния взрив. Но се предполага, че става дума за експлозия на газ, птредават от ПИК.

Вижте снимките от апартамента на Кичка Бодурова и ще установите, че не е останало нищо здраво вътре!

Снимки: ПИК

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар