Меган и Хари нежелани в ресторант в Канада (Защо не искат херцозите в заведението?)

Гласувайте за статията

Отказват на Меган и Хари да похапнат в ресторант в Канада

Отказват на Меган и Хари да похапнат в ресторант в Канада. Знае се, че докато принц Уилям и семейството му отпразнуваха Коледа с кралица Елизабет Втора, то неговият брат, Меган и синът им Арчи, посрещнаха празниците в родината на бившата актриса.

Там кралското семейство се отдаде на почивка, далеч от Великобритания и служебните си задължения. Оказа се обаче, че посещението на Меган и Хари в Канада не е преминало особено добре. Собственикът на канадския ресторант „Deep Cove Chalet“ Пиер Кофел твърди, че отказал да посрещне херцогът и херцогинята на Съсекс в заведението си, съобщава „Insider“.

Съпругата на ресторантьора – госпожа Кофел, разказала пред изданието, че кралската чета искала да си почине в техния ресторант и пратила в заведението охрана, за да договорят маси, където да бъде обезопасено за важните гости, но съпругът й отказал да ги приеме.

Представители на Меган и Хари лично позвънили в ресторанта на семейство Кофел, опитвайки се да запазят анонимността си. Мъжът обаче веднага се досетил, че на другия край на линията се намира представител на кралското семейство.

По думите на Пиер Кофел, той отказал, защото в неговото заведение не можело да се осигури безопасността на хора от такава класа като тази на Меган и Хари, предават tialoto.bg.

Припомняме, че херцогът и херцогинята на Съсекс предпочетоха тази година да отбележат празниците далеч от Великобритания. Те заминаха в САЩ заедно със 7-месечния си син Арчи при неговата баба Дория Рагланд. Празниците Меган и Хари посрещнаха на остров Ванкувър.

Въпреки че са далеч, те не пропуснаха да поздравят всички в официалния си профил в социалната мрежа Инстгарам. „Желаем на всички ви много щастлива Нова година и ви благодарим за подкрепата! Беше страхотно да се запознаем с толкова много от вас през изминалата година и се надяваме да срещнем още толкова много нови лица през новата. Надяваме се 2020-та да донесе на всеки един от вас много здраве и щастие!“, пишат херцозите.

Собственик на ресторант в Канада отказа на Меган и Хари да похапнат в неговото заведение сн. Инстаграм/ sussexroyal

Собственик на ресторант в Канада отказа на Меган и Хари да похапнат в неговото заведение сн. Инстаграм/ sussexroyal

Очаква се съвсем скоро те да се завърнат към служебните си ангажименти към кралското семейство след няколкоседмичната си ваканция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар