Галена не иска да гледа назад (Вижте какво сподели поп фолк изпълнителката)

Гласувайте за статията

Галена нарочно пропусна равносметката за миналата година

Галена е сред звездите, които предпочетоха да се забавляват в новогодишната нощ, вместо да се занимават с равносметки в социалните мрежи. Тя събра най-близките си приятели в кръчмата на мъжа си Галин, където хвана микрофона и поздрави и останалите гости.

Певицата остана безмълвна в социалните мрежи през цялата новогодишна нощ, което е нетипично за звездите от този жанр и най-вече за нея, която по принцип е доста активна в Инстаграм и Фейсбук. В късния следобед на 1-ви януари, вече събудила се след шумното парти до ранни зори, тя все пак реши да поздрави своите фенове и да признае защо е запазила мълчание.

„Нова година е! Нарочно пропуснах равносметките вчера, защото не искам да гледам назад. Просто искам да Ви благодаря за поредната страхотна година, в която бяхме заедно! Искам да използвам това символично ново начало, за да Ви пожелая да имате енергията и подкрепата на хората, които обичате, за да преследвате нещата, които карат сърцата Ви да се усмихват!

Бъдете добри един към друг, раздавайте любовта си и нека дните Ви са споделени с любими хора и изпълнени със смисъл! Нека 2020 донесе благоденствие на всички ни, а за да я започнете красиво, съм Ви подготвила една малка изненада! Нямам търпение за всичките ми срещи с Вас и през тази година! Обичам ви, бъдете честити“, написа Галена.

По-късно тя зарадва своите фенове и с много приятна новина. И тази година поп фолк изпълнителката е подготвила луксозни календари, които ще подарява по време на своите изяви из страната. Там почитателите на певицата ще могат да отбелязват срещите си с нея и „всички нощи, прекарани в сладки емоции“.

Галена благодари на феновете си, че са били до нея през изминалата година сн. Инстаграм

Галена благодари на феновете си, че са били до нея през изминалата година сн. Инстаграм

А желаещите да притежават това бижу се множат и ще се наложи Галена да печата още бройки, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар