Кейт и Уилям със своя собствена рецепта за щастлива връзка (Вижте как херцозите са запазили отношенията си през годините)

Гласувайте за статията

Тайната на Кейт и Уилям за щастливите отношения помежду им е разгадана

Тайната за Кейт и Уилям за щастливите отношения помежду им е разгадана. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се запознават в студентските си години и почти веднага започват романтични отношения.

Във връзката им имаше и проблеми и се наложи да се разделят за няколко месеца, но в крайна сметка двамата успяха да изгладят недоразуменията и днес служат за пример на много двойки по целия свят.

На публични места Кейт и Уилям се държат много сдържано, придържайки се стриктно към протокола. Но ако се вгледаме по-внимателно, можем да забележим нежните им докосвания, погледите, изпълнени с трепет и малките прояви на грижа.

Отношенията на кралските персони не са уникални. Те също трябва да се справят с трудности, както всяка една обикновена двойка. По всичко личи обаче, че през годините Кейт и Уилям са разработили своя собствена рецепта за щастлива връзка, въпреки че тя изобщо не може да бъде наречена нова или уникална, пише jenata.blitz.bg.

Старомоден брак

Източник, близък до кралското семейство, отбелязва, че бракът на Катрин и Уилям е доста старомоден. Съпругът е главата на семейството и човекът, който взима всички отговорни решения. А съпругата винаги го подкрепя. „Когато са заедно, те сякаш случайно се докосват, гледат се нежно. Видно е, че взаимно се грижат един за друг“, добавя източникът.

Изглежда патриархалният формат е създаден точно за тях! Зад силния мъж стои една мъдра жена. Докато принцът изнася силните си речи пред публика, херцогинята свободно общува с президенти и първи дами.

Въпреки натоварения си работен график, Кейт успява да се грижи за трите си деца и дори да готви за цялото семейство. Когато гостува на кулинарния критик Мери Бери, херцогинята призна, че обича да готви. Принц Уилям потвърди думите на жена си, като отбеляза, че единственото нещо, което може да направи, е чай.

Когато Кейт и Уилям имат свободен уикенд, те търсят нещо, с което да ангажират децата си, а те остават сами вкъщи. А времето, което партньорите прекарват един с друг, е от решаващо значение за поддържането на добрите отношения във всяко едно семейство.

Тайната на Кейт и Уилям за щастливите отношения помежду им е разгадана сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Тайната на Кейт и Уилям за щастливите отношения помежду им е разгадана сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж рядко показват чувствата си на публично място. Напоследък обаче са много по-склонни да проявяват нежност пред очите на целия свят. Изглежда, че моделът на отношенията им работи чудесно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар