Баровец! Кирил Добрев на почивка в Алпите (Вижте къде отмаря депутатът – Снимка)

Гласувайте за статията

Червеният депутат на зимен курорт за милионери, плаща по 900 лева нощувката

Кирил Добрев е подарил за себе си и семейството си истинска зимна баровска ваканция. Червеният депутат завел фамилията си в курорта Кронплац, който се намира в сърцето на Алпите.

Там заедно с половинката си и двете си деца се отдал на релакс и ски туризъм. Прочутият в цял свят Кронплац се намира в Южен Тирол. Предпочитан е от елита и цените там са космически. И докато в нашенските Пампорово и Боровец можеш да отседнеш за 100 лева на вечер там цените тръгват от 300 лева и стигат до 900.

Кирил Добрев с цялото си семейство
Снуимка: ПИК

Явно солените цени в Алпите не са притеснителни за социалиста, който не се поскъпил да плати хиляди левове, за да се пуска по алпийските ски писти. Освен това е пръснал и доста пари за самолетни билети на цялата си фамилия, предават от ПИК.

На същия този курорт почиват всяка година много световни звезди. Резиденция там има и холивудският актьор Джордж Клуни. Който води Амал и близнаците по Нова година да празнуват в Алпите.

Явно нашенските ски дестинации не са по вкуса на зам. председателя на БСП и като нищо в най-скоро време и той може да се сдобие с имот като последва примера на друг един бивш червен депутат – Добромир Гущеров. След като сложи край на политическата си кариера маститият бизнесмен купи имение в Тирол. Където живее с втората си жена Диана.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар