Рекламист грабна сърцето на Михаела Филева

Гласувайте за статията
Талантливата певица Михаела Филева най-сетне е щастлива в личен план

През пролетта на изминалата година певицата Михаела Филева разкри, че има нова връзка – пише в. „Уикенд“. След раздялата с рапъра Павел тя дълго време бе сама, но ето че най-сетне е открила човек, който я прави щастлива – отбелязва изданието.

„Благодарна съм му за това, че подхожда с невероятно разбиране към мен като артист. Той няма нищо общо с музикалните среди“ – коментира изпълнителката.
Михаела Филева изтъкна, че се чувства много щастлива с актуалното си гадже Стефан Радов. Приятелят й не е популярно лице, занимава се с маркетинг и реклама.

Доскоро певицата го криеше от любопитните погледи на почитателите си, но вече не се притеснява да споделя негови снимки.
„Много е ценно човекът до теб да ти разбира филма, въпреки, че не е част от цялата тази въртележка“ – изказа се изпълнителката. Тя отдавна е запознала младежа с близките си и твърди, че всичките й приятели са го одобрили.

Макар че е заета с различни професионални ангажименти, Михаела успява да намира свободно време за Стефан. Влюбените разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. В началото на годината бяха в Йордания, а после и в Куба на романтична почивка. В началото на годината също планират екскурзия до екзотично място. Говори се, че певицата сама платила последната им ваканция, защото искала да направи подарък на любимия си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар