Ново обвинение за Харви Уайнстийн за ЧНГ! (още подробности)

Ново обвинение за Харви Уайнстийн за ЧНГ! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Харви Уайнстийн с още едно обвинение за ЧНГ!

Харви Уайнстийн може да се сдобие с поредно обвинение за Нова година. Срещу филмовия продуцент са заведени 8 нови дела за сексуално посегателство.

Харви Уайнстийн

Харви Уайнстийн с поредно обвинение за ЧНГ

Според световните медии, един от случаите е напълно доказан, а по останалите се събират още документи, предава сайтът Tialoto.bg.

Според източници на TMZ, Уайнстийн се е подложил на операция на гръбнака не заради това, че здравословното му състояние го изисква, а да забави за известно време процеса срещу него. По този начин адвокатите му ще спечелят известно време, за да подготвят защитата.

Според Дона Ротуно – един от юристите в екипа му, твърденията за операцията напълно не отговарят на истината.

„Преди да влезе в съдебната зала на предишното дело, той дори се опита да остави проходилката си в колата и да ходи сам, но болката бе твърде силна. Целта му никога не е била да търси съчувствие. Появиха се ужасно много фалшиви новини за състоянието му“, обяснява адвокатът.

По-рано срещу Харви Уайнстийн бяха повдигнати общо пет дела, свързани със различни видове сексуално посегателство. Той все още отрича вината си.

„Направил съм повече филми, режисирани от жени и предназначени за жени от всеки друг режисьор в Холивуд. Говоря за времето преди 30 години. Не говоря за сега, когато е лесно да се прави филм.

Но аз направих първите филми, режисирани от жени. Но сега заради тези обвинения, всичко отиде на вятъра, всичко се изврати. И моите произведения сега са забранени“, коментира продуцентът в едно от последните си интервюта, където говори за процесите срещу него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар