Вдовицата Биляна Баташова не излиза от клубовете! (още разкрития)

Вдовицата Биляна Баташова не излиза от клубовете! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Боряна Баташова не спира да обикаля по клубовете!

Боряна Баташова, по-известна като Веселата вдовица на Андрей Баташов, се показа публично с нов мъж, с когото не спря да флиртува цяла нощ.

Боряна Баташова

Боряна Баташова си живее живота по клубовете

Двамата бяха засечени с голяма компания в известен столичен клуб между Коледа и Нова година където Боряна събираше погледите на присъстващите заради провокатичната си рокля с гол гръб.

След голямо количество изпит алкохол в малките часове на нощта един от мъжете в компанията започна демонстративно да я придърпва в прегръдките си.

Тя път въобще не възразяваше на флирта и не се противеше на целувките му. Разбира се, интимните снимки липсват в профила й, където тя се мъчи да се представя като изрядна жена на покойния актьор.

Откакто Баташов си отиде преди 9 години, легенди за интимните подвизи на вдовицата му се носят из арт гилдията.

След смъртта му през 2010 година тя изчака да минат точно 40 дни от кончината му, за да се хвърли във вихъра на живота. Промени прическата, съблече траура и стана абонат на повечето светски партита у нас.

Години по-късно се яви на кастингите на Х Фактов, а днес не пропуска светски изяви. Преди месец майката на актьора Теодора даде ексккузивно интервю за Галерия, в което разкри шокиращи подробности за връзката на сина й с бившата банкова служителка.

„Несполучливият брак с Боряна го сломи. Тя го напусна на Коледа година след брака им, без да му даде обяснение защо. На 26 декември бях поканила баща й на обяд вкъщи, а той дойде да й помогне да си събере багажа. Боряна взе и котката. Това го погуби, той много страдаше“, през сълзи разказа възрастната жена.

Тя разкри още, че снаха й се дразнела на близката връзка между майка и син. Към днешна дата двете не поддържат никакъв контакт.

Въпреки, че Боряна и Андрей се разделят преди смъртта му, тя продължава да се представя като негова вдовица и да носи фамилията му. Доскоро дори носеше сватбената си халка.

Актьорът и 20-години по-младара банкова служителка сключиха изненадващ брак през 2008, само месеци след запознанството си. Не след дълго се разделиха, а актьорът прие тежко разлъката.

На 6 ноември 2010 той беше приет в кома в столична болница, където за кратко се подобри, но последва рязък срив на организма и на 29 ноември Баташов почина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар