Слави взема Крисия в телевизията си

Снимка: ХотАрена
0

Слави Трифонов е изкарал над милион от Крисия

Талантливата Крисия се върна при своя откривател Слави Трифонов. Въпреки че баща й Марин Тодоров бе много ядосан на Дългия до съвсем скоро, малката певица пак ще е в орбитата на шоумен №1 у нас. Изпълнителката на хита „Детска планета” ще бъде сред гост звездите в ефира на телевизията на Дългия на 31 декември.

Чаровницата, която е в девети клас на Музикалната гимназия в София, вече е записала няколко песни и открито говори, че е в перфектно отношения със Слави Трифонов, макар че навремето си тръгнала от екипа му със „скърцане на зъби”. Тогава причината била, че иска да прави солова кариера и да се оправя сама в музикалния свят.

Желанието й породило остър дебат между родителите й и Слави, но в крайна сметка продуцента и семейството на младата звезда си стиснали ръцете и уж се разделили приятелски през 2018 г. Крисия била изпълнена с куп творчески амбиции. Най-вече се вълнувала дали ще бъде приета в музикалното училище или не. Когато мечтата й се сбъднала и записала „Поп и джаз пеене”, леко се успокоила и започнала да мисли върху няколко нови проекти. Един от тях бил да се сдобие със собствен творчески екип, както и станало. След това записала и първата си авторска песен – „Витамини”, по текст на Еванджелин и аранжимент на Светлин Кръстев. Преценила, че с помощта на родителите се може да развива и самостоятелна творческа кариера. Голямата й мечта била един ден, когато завърши средното си образование, да замине за Англия или Америка, където хем да следва, хем да превзема музикалната поп сцена.

Навремето бащата на Крисия оттегли талантливата си щерка от предаването. Таткото Марин дори намекна, че шоуменът е прибирал над 60% от печалбите на дъщеря му. За четирите години работа в „Шоуто на Слави” известният плевенчанин се обогатил с 1 милион лева покрай девойката от Разград, която спечели второто място на детската „Евровизия” през 2014 г.

Слави
Снимка: ХотАрена

„Приятелки на мама и сестра ми видяха, че „Шоуто на Слави” търси партньор на господин Андреев и ме посъветваха да опитам късмета си. Те знаеха, че пея и решиха да ме пуснат на шега. Бях напълно спокойна по време на кастинга, защото нямах амбиции, просто трябваше да удовлетворя желанието на близките си и после да се прибера вкъщи. Не смятах, че това е важно. Изведнъж станах популярна, наистина се притесних. Не знаех какво значи популярността и че към нея влизат неща като дисциплина и отговорност. Все още се притеснявам от славата, въпреки че свиквам с известността, с почитателите. Имам и свой репертоар, който изпълнявам предимно по благотворителни концерти за болни деца. Правя редовни самостоятелни участия. Пея кавъри на световните поп звезди, които харесвам. Имам и песни, писани специално за мен. Със Слави сме приятели, въпреки всички и всичко. Може би ще запишем и деутна песен”, споделя малката звезда, която очевидно е загърбила лошите спомени и факта, че допреди месеци цялата й фамилия негодуваше от договора й с Дългия.

По силата на контракта тя трябвало да участва в рекламни кампании, развлекателни програми към моловете в различните градове на страната, изпълнения с момчетата на „Ку-ку бенд” по стадиони и площи, репетиции за телевизионното шоу и куп невписани ангажименти, което на практика изяждало доста от времето й за училище. Говори се, че за участието в новогодишната програма на „7/8 ТВ” тийнейджърката е взела четирицифрена сума. Двамата със Слави обсъждали и завръщането й в ефир, като шоуменът обещал да измисли специален формат, в който да има място и за музикалните изяви на талантливата Крисия, пише Уикенд.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.