Би Ти Ви кани Радина Червенова като водеща

Гласувайте за статията
Известната новинарка Радина Червенова все още не знае дали иска да се връща на екран

В Би Ти Ви сериозно обмислят да поканят Радина Червенова като водеща на ново предаване – пише в. „Уикенд“. Голямата звезда на БНТ остана без работа през лятото, когато Емил Кошлуков зае овакантеното от мъжа й директорско място на „Сан Сефано“ 29. В частната медия били готови веднага да дадат ефир на бившата новинарка, стига тя да реши – отбелязва изданието.

Малко след като подаде оставка в БНТ, Радина Червенова сподели, че изобщо не страда по телевизията. Тя се радвала на възможността да си почива и се хвалела, че вече може да прави всичко, което й е интересно извън новинарските емисии, но досега все не оставало време да се занимава с него. Освен това с мъжа й Коко Каменаров направили фирма, в която предлагат медийни консултации. Благодарение на това не може да се каже, че Радина е останала съвсем свободна и се чуди с какво да се занимава от сутрин до вечер.

От Би Ти Ви обаче смятали, че звезда от нейния ранг, която е не само красива, популярна, харизматична и обичана, но и известна със своя непоклатим професионализъм, може да се впише идеално сред лицата на медията. Засега не са известни подробности около идеята Червенова да се включи в екипа на частния канал, но се смята, че ако това стане, ще е със съвсем ново предаване, каквото досега не е излъчвано там.

Радина Червенова може пак да е на екран, но в Би Ти Ви

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар