Хороскоп за 29 декември, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Има шансове в края на годината да получите висока оценка за добре свършената работа. Възможно е това да има парично изражение. Иначе казано, трудът ви ще бъде възнаграден – не само в работата, но и този в семейството. Ще се осъществят опитите ви за укрепване на личностните взаимоотношения. Правете добрини и те ще ви се върнат!

Скорпион
Има шанс да спечелите хората около себе си, ако им покажете своята по-нежна страна и отворите сърцето си за тях. Вашата магнетична същност – да привличате внимание, подкрепа, пари и какво ли още не, ще се прояви особено силно. Затова внимавайте какво си пожелавате. Не бъдете изцяло егоистични в желанията си.

Стрелец
Бъдете комуникативни и приятелски настроени към околните. Не налагайте мнението си на всяка цена, влизайте в диалози и се вслушвайте в това, което ви казват хората – така ще постигнете резултати, изгодни за всички страни. Иначе казано, дайте гръб на егоизма си и се опитайте да дадете нещо повече на хората около вас.

Козирог
Хубавото е, че енергията ви се възвръща и ще знаете какво искате. Работата, естествено, ще остане на заден план – дори да имате повече задачи, тя няма да ви вълнува толкова. Внимавайте, защото има риск да ви въведат в интриги в последните дни на годината. Пазете се от сблъсъци и конфликти, от които нямате никаква полза. Иначе казано, скрийте рога си и се усмихвайте повече.

Водолей
Има шанс да разрешите даден конфликт, но за целта трябва да извадите наяве всичко скрито и да насърчите околните към искрени разговори. Ще получите или ще споделите някаква информация, която до този момент е била неизвестна. Не си правете прибързани изводи обаче, просто се отдайте на добро настроение за прекарване на новогодишната нощ.

Риби
Обхваналата ви напоследък динамика ще отстъпи място на по-кротки занимания в домашна обстановка. Ще се насладите на уюта, за който копнеете и ще обърнете заслужено внимание на близките си. Обуздайте желанията си в края на годината и го карайте по-леко. Нещата бавно ще се подредят и събитията ще тръгнат в благоприятен ход.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар