Хороскоп за 29 декември, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Бъдете по-внимателни в комуникацията с околните, тъй като има вероятност да кръстосате шпаги в последните дни на годината. Опитайте се да го карате по-лежерно – отдайте се на приятни разговори и събирания, вместо да се товарите с работа и битови ангажименти. Абсолютно безсмислено е да се насилвате точно сега. Време е да помислите за новогодишната нощ и за доброто ви настроение.

Телец
Ще ви се иска да проявявате по-голяма щедрост от обикновено и ще зарадвате близък човек с нещо наистина специално. Ще се чувствате ценени от околните, а и ще имате усещането, че животът ви изсипва повече блага. Насладете се на радостите от тези последни дни на годината и си пожелайте здраве за себе си и околните през новата година.

Близнаци
Не е изключено да научите нещо, за което досега не сте знаели, да достигнете до определено прозрение или самите вие да дадете ценна информация на хората около себе си. Вниманието ви ще бъде насочено изцяло към бъдещето, тъй че набележете най-важните цели, които искате да постигнете през новата година.

Рак
Време е да приключите дела, които не сте завършили през изтеклата година. Периодът е много подходящ да постигнете завършеност в някаква област от живота си – семейството, връзката или служебен проект. Време е да се настроите празнично и да купите дребни подаръци, които ще зарадват близките ви в новогодишната нощ.

Лъв
На преден план може да изскочи проблем, който не е намерил разрешение през изтеклата година. Дори да е така, опитайте се да не губите доброто си настроение и да не се поддавате на притеснения – възможно е съвсем скоро да усетите как да се справите с проблема, само имайте търпение. А сега се отдайте на празничното настроение от наближаването на Новата година.

Дева
Възможно е в последните работни дни делата ви да се затруднят и усилията ви да срещнат съпротива от външния свят. Сега обаче е моментът да правите това, което обичате, и да си доставяте повече удоволствия – нещо, което много от вас обикновено оставят на заден план. Помислете и как да подобрите настроението на близките ви в оставащите дни от годината.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар