Аня Пенчева чака второ внуче (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Актрисата за втори път ще стане баба, приятелката на сина й е бременна

Аня Пенчева, която е на седмото небе заради появата на първото си внуче, с което я дари дъщеря й Пипи отново ще стане баба. Преди няколко дена гаджето на сина й Ива Русинова обяви, че чака бебе.

Любимата на Ангел Караньотов, която е известна дрифтърка се появи на изложения на мотори и демонстрира наедрялото си коремче, предават от ХотАрена. Като позира с него до един от двуколесните зверове. От снимката се вижда, че стомахчето на Ива е доста наедряло и тя ще е някъде в средата на бременността си.

Ива Русинова показа наедряло коремче
Снимка: Фейсбук

Красавицата е в перфектна форма – качила е на тегло единствено в корема. Това можем да установим по снимката, на която се вижда, че Русинова е в прилепнал по тялото тоалет и ще става майка.

Бъдещият татко не може да скрие радостта си от предстоящото събитие. Като пише в социалната мрежа, че половинката му е много красива и силна жена, но и малко дива. Трудно е да я опитомиш, но за сметка на това те прави много щастлив.

Гордият баща споделя, че Ива ще роди момче. Така, че в семейството на Аня Пенчева ще проплаче още един юнак. А секс символът на ще бъде стане баба на две момчета. Честито!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар