Седмичен хороскоп за 28 декември – 3 януари, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Макар периодът да е по-скоро празничен, не е изключено през него да се случат важни събития, свързани с професионалния ви живот. Възможно е да приключите проект, върху който сте работили доста време или най-накрая да се изясни ситуация в службата или в личен план. Темата за финансите също ще ви вълнува сериозно, но повечето от вас няма за какво толкова да се притесняват.

Скорпион
През идната седмица няма да разполагате с много време да се уединявате и да избирате за себе си спокойни занимания. Вероятно ще трябва да подготвите или да осъществите пътуване или социалните ви ангажименти ще се окажат повече. Ще изпитвате желание да общувате, да споделяте и ще се чувствате добре, когато сте в компания от близки хора. През следващите дни забравете за притесненията и битките. Отдайте се на празниците.

Стрелец
Разговорите, които ще водите, и събиранията, на които ще присъствате, ще ви действат стимулиращо. Началото на годината е чудесно за делови срещи, за учене и преподаване, а също и за всякакви дейности, свързани с обмен на информация. Нищо чудно комуникативните ви способности да се окажат много полезни – например да ви помогнат да изкарате пари или да си осигурите нов източник на доходи.

Козирог
Предизвикателството пред вас ще бъде да съхраните хармонията във важните за вас взаимоотношения. Може би поведението на партньора ви няма да ви допада или двамата ще сте на различно мнение по някакъв въпрос. Макар ситуацията да ви се струва трудна или направо дразнеща, тя е вашият шанс да проявите гъвкавост и да се опитате да разберете мотивите на другия човек.

Водолей
Мислите и енергията ви ще са насочени към другите. Ще искате да им помагате и да ги карате да се чувстват добре. Вероятно ще имате и поводи да изслушвате чужди проблеми и да проявявате състрадание. В понеделник и вторник бъдете по-предпазливи и не се доверявайте прекалено на хора, които не познавате. Възможно е на работното ви място да се разрази конфликт, породен от интриги и борби за надмощие. Не се замесвайте.

Риби
Ще се чувствате добре, защото ще успеете да се насладите на спокойствие и на хармония в отношенията – все неща, от които се нуждаете. Седмицата ще е особено благоприятна както за любовния ви живот, така и за приятелските връзки, които при много от вас ще излязат на преден план. Най-доброто, което бихте могли да направите, е да организирате пътуване във весела компания или с любимия човек – добрите впечатления са ви гарантирани.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар