Седмичен хороскоп за 28 декември – 3 януари, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
В края на годината на много от вас ще ви е трудно да се измъкнете от работното всекидневие и да се настроите на вълна за почивка и забавления. Причините може да са различни – ще имате доста задачи, които трябва да приключите, или ще чертаете планове за бъдещето си. През първите дни на януари бъдете по-внимателни в общуването си с шефове и висшестоящи. Потърсете хармония в домашния уют.

Телец
Очаква ви хармонична седмица, в която ще липсват причини да се притеснявате или да полагате кой знае какви усилия. Ще се чувствате спокойни и трудно някой ще успее да ви разклати. Понеделник и вторник ще са чудесни дни за вас – ще реализирате плановете си и ще смогнете с онова, което сте замислили да свършите. Моментът е много подходящ да се погрижите за външния си вид и да се поглезите по някакъв начин.

Близнаци
Не се притеснявайте, ако в началото на идната седмица настроението ви не е добро или сте по-отпаднали и не ви достига енергия. Погрижете се за себе си, така че да се почувствате добре и тялом, и духом. Ограничете усилията си само до изпълнението на най-належащите задачи. От сряда нататък вероятно ще усетите прилив на сили, ще ви се иска да общувате повече и да споделяте онова, което ви вълнува.

Рак
Настроението ви ще се определя от това как се разбирате с хората около себе си. Седмицата ще е изпълнена с емоции – възможни са неочаквани обрати, внезапни прозрения или изненадващи разкрития. Ще анализирате важни за вас взаимоотношения и ще успеете да вземете решение как да се развият. През следващите дни може да довършите стари дела, да се освободите от непотребни вещи и да приключите вече започнати дейности.

Лъв
В края на годината ще е трудно някой да наруши хармонията в душата ви особено ако сте заобиколени от хора, които ви обичат и ви карат да се чувствате комфортно. Доброто ви настроение ще се предаде и на околните – всичко сочи, че ви очакват чудесни дни, изпълнени с приятни разговори и забавления. Ако обаче имате някакви проблеми в службата или сте в процес на търсене на работа, болният въпрос може да излезе на преден план и да занимава мислите ви.

Дева
Очаква ви чудесна седмица, в която с лекота ще свършите всичките си задачи. Периодът ще е интересен, тъй като няма да липсват възможности да пътувате и да се забавлявате. Понеделник и вторник ще са особено благоприятни дни за вас – ще сте доста продуктивни и лесно ще реализирате целите си. Ако имате по-важни задачи, изпълнете ги в рамките на седмицата, тъй като след това ще ви е по-трудно да се концентрирате.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар