Анджелина Джоли не се има за красавица (Няма да повярвате какви комплекси я мъчат)

0
Оценете този post

Актрисата се бори с ниско самочувствие и смята, че изглежда странно

Анджелина Джоли е смятана за стандарт на красота: мъжете въздишат по нея, а жените носят нейни снимки при пластичните хирурзи и искат да приличат на нея.

Самата актриса обаче никога не се е имала за красавица. Комплексите й постоянно я измъчват. В интервю за Urbanette бившата на Брад Пит говори, че винаги се бори с ниското си самочувствие и има проблеми със себе си. Тя си мисли, че изглежда странно и понякога й се струва, че прилича на смешна кукла.

Джоли казва, че единствено наследниците й помагат да се справи с комплексите си. С тях се чувства най-добре: „Когато се прибера вкъщи, а децата ме посрещнат по пижами , тичат към мен и ме прегръщат усещам, че съм най-специалната жена на света.

Снимка: Легион медия

Анджелина признава, че й е много трудно да живее със славата. Актрисата не обича да се набива на очи. Отпуска се само у дома и се оплаква, че би искала да е по-свободна, но не може.

Холивудската звезда признава, че вече е успяла да остави в миналото скандалния си развод си с Брад Пит. Тя смята, че се влюбваме не с цел да намерим идеалния човек, а с цел да видим несъвършения в красива светлина.

Впрочем и Брад Пит също остави  бившата си съпруга в миналото. Той изгражда нови отношения с Дженифър Анистън, а приятелите му са сигурни, че след известно време отново ще се събере с нея, предават от graziamagazine.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.