Дженифър Лопес разпали мъжкото въображение на Коледа!

Дженифър Лопес многократно е сочена за една от най-привлекателните жени на планетата, а актрисата и певица не спира да доказва правотата на това твърдение. [caption id="attachment_614537" align="aligncenter" width="240"]Дженифър Лопес Дженифър Лопес се появи супер секси в червено[/caption]

Независимо какво прави - дали стъпва по червения килим или просто се разхожда из улиците на космополитните градове, тя се превръща в център на вниманието. Светлините на прожекторите сякаш сами я търсят, за да насочат всички погледни към нея.

Сега, навръх Коледа, 50-годишната латино дива за поред път показа, че дори само една нейна снимка може да предизвика сериозни вълнения... И по-точно, да накара над 3 милиона души да приковат очи в нея. На 25-ти декември тя публикува в официалната си Инстаграм страница кадър, заснет от нейния годеник Алекс Родригес. На него Джей Ло позира до автомобила с марка "Порше" - подарък за тазгодишния й юбилей от нейния любим. Но малко са последователите й, които обърнаха внимание на колата, защото на изображението тя изглежда невероятно. Звездата е облечена в прилепнал по тялото й спортен екип в две части, който е в тематичния за празниците червен цвят, подхождащ идеално на превозното средство, до което стои. Фотографията е направена в Маями, след посещението й на фитнес залата, в която поддържа перфектната си фигура. Тя е вдигнала косата си на висок кок, а за да допълни визията си, носи слънчеви очила с кръгла форма. "Скъпи, навън е горещо", гласи посланието, което е препратка към популярната коледна песен "Baby It"s Cold Outside", само че заради високите градуси във Флорида, Лопес е сменила една от думите в текста. Половинката й също качи в социалната мрежа сходна нейна снимка, придружена от закачка. "Любимият ми подарък е този в червено", написа той. По-късно двамата позволиха на почитателите си да надзърнат в дома им и да усетят приповдигнатата атмосфера, поздравявайки ги за празника с галерия от изображения. На едното двойката, облечена в еднакви карирани пижами в червено и черно, се целува пред украсената елха. На второ Лопес не може да удържи радостта си от получения подарък, а на третото синът й Макс (носещ същото облекло като майка си) получава огромна златна ръкавица, наподобяваща тази на Железния човек.