ОРТ цитира Ванга: През 2020-та внимавайте в дните с 5 двойки! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Ванга предупредила да внимаваме много в дните с пет двойки през идната година!

Дните с 5 двойки през 2020 година трябва да бъдат погледнати със сериозно внимание. Повече 22.12.2020 година, отколкото 22.02.2020 година. През декември денят с 5 двойки идва веднага след слънчево затъмнение.

Ванга

Ванга цитирана от руския ОРТ, да внимаваме през дните с пет двойки през 2020-та година

По този повод Първи канал на руската телевизия посвети цяло предаване с продължителност час и половина на предсказания на Ванга в своя праймтайм в четвъртък.

Там 22 декември беше описан с нейни думи, които близък до гадателката руснак цитира, че светът щял да попадне в сянка, особено Америка.

Не е ясно доколко е било възможно починалата през 1996 година екстрасенска, която през последната година от живота си беше със значително отслабнала енергия, да е могла да направи такава прогноза за четвърт век напред. И то с точност до определена дата.

Независимо от това обаче, в събота отново на нея е посветено най-гледаното вечерно шоу на руската НТВ Централна телевизия.

Петричката врачка вече се радва на популярност не само в московските, но дори и в английските медии. Където смятат Баба за първото й име, а Ванга за фамилното.

Погледнато нумерологично, 22 февруари няма лоши вибрации, по-напрегнат е 22 декември. Дано и двете дати все пак се окажат благодатни!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар