Вижте най-неочакваните звездни раздели в няколко реда!

През отиващата си 2019 година в светски план редица дългогодишни бракове и връзки останаха минало след като рухнаха като къща от карти. А това са най-шокиращите звездни раздели. Следващите се отличават с изненадващото и ненавременно случване. [caption id="attachment_614529" align="aligncenter" width="300"]звездни раздели Най-шокиращите и неочаквани звездни раздели[/caption]

Клъцни – Срежи д-р Енчев

Баш в най-големите жеги в разгара на лятото, пластичният хирург д-р Ангел Енчев и моделката Теди Велинова обявиха, че слагат край на брака си, въпреки че доскоро връзката им изглеждаше непоклатима. Раздялата им дойде като гръм от ясно небе за всички, а светските клюкари веднага прозряха дълго спотайвано лицемерничене и от двамата. С нарочно съобщение до медиите те обявиха, че се разделят след 8 години съвместно съжителство и двайсетина безплатни пластични операции в полза на по-нежната половинка от двойката. За това време двамата имат чифт естествено красиви дечица. След раздялата доктора обяви, че няма да остави доскорошната си любима на произвола на съдбата и ще й предостави солидна издръжка. Въпреки това от няколко месеца Теди намира различни начини да припечели някой лев извън „дарителската“ сметка на хирурга. Тя дори върна луксозния джип, който й бе подарен от майстора на имплантите.

Последен рунд за Кобрата с Андреа

След 13 рунда, упс - години съвместно другаруване, вместо сватба, очаквано или не чак толкова, се разделиха певицата Андреа и Кубрат Пулев. Слухове за хладните им отношения се носеха като древногръцки легенди от уста на уста, но потвърждение не само, че нямаше, а Кобрата и крушата му все намираха повод да се вяснат някъде заедно за да опровергаят злите езици. След това, дойде и репортерката със сушито, а изгладнелия боксьор награби „таблата“, на която бе наредено то… Точно тогава и без това слабите нерви на изпадналата в трета глуха певица не издържаха и тя обяви от профила си нейде в мрежата, че се разделят с по-големия от братята Пулеви. Междувременно се беше разчуло, че Кобрата не се пули ами си е хванал свежа, млада и секси хубавица от Търговищко. За нея се знае, че няма проблемите на бившата му приятелка с алкохола, антидепресантите, кръвната и шоколадовата захар и т.н. като целулит и наднормени размери.

Нещастните щерки на една Кама

Въпреки световната слава и финансова обезпеченост Христо Стоичко трудно може да бъде наречен щастлив баща. Поредният удар на съдбата дойде под формата на развод и за двете му красиви дъщери. Крак повлече Мика, за която още от миналата година се заговори, че се е разделила с турския си мъж Айкут. Двамата се венчаха през 2016г., а малко по-късно се роди и дъщеря им. Тази есен се появиха съмнения за развода и на малката дъщеря на Камата – Христина с мъжа й Лука Белич. Христина върна фамилията на баща си и двамата с Лука изтриха общите си снимки от социалните си профили, припомня „Галерия“.

Няма любов за Майстор готвача Манчев

Очевидно характерът на шеф Иван Манчев никак не е лек, след като само за 12 месеца той успя да се радели с две жени. В края на април майсторът на черпака се разведе с майката на децата си Марина след 18 годишен брак. Причината се оказа младичка жена, по която Манчев бе хлътнал. Не стига това, ами плодовитият готвач бе успял да посее кълновете на любовта и Цветомила е бременна. Скоро след развода тя му роди син в края на юли. Три месеца след това Манчев заряза и нея, като според слуховете вината е именно негова.

Ивайло Захариев захвърли протестантката и вярата в семейството

Лятото се оказа фатално и за семейството на Ивайло Захариев и жена му Миряна. От тогава той е изтрит от профила на жена си в социалните мрежи. Тя не е „лайкнала“ дори снимката, която бащата на децата й сподели като спомен, от раждането на по-малкия им син Дамян. Случилото се е изненада за мнозина, тъй като те бяха смятани за една от най-стабилните двойки под прожекторите. Двамата изглеждаха като перфектно семейство, но в един момент идилията се пропука. Съдбата среща Ивайло и Миряна преди 10 години. Запознали се в протестантска църква. Знае се, че актьорът е имал сериозни проблеми с наркотиците и се смята, че точно в този период от живота си се е отървал от зависимостта и е търсел път към ново начало. Няколко месеца след запознанството, актьорът събрал смелост да й предложи брак. През 2012 г. те си казаха „да” на пищно празненство пред 120 гости. Церемонията се проведе изцяло в протестантските традиции. Любопитен факт около връзката на Ивайло и Миряна е, че са консумирали любовта си едва в първата брачна нощ. Дори първата им целувка е била едва в сватбения ден. Уви, седем години след сватбата бившата съпруга на актьора върна моминската си фамилия и вече се подписва като Георгиева. Захариев пък е свалил венчалната си халка. За Ивайло се твърди, че върти любов със самотна майка, която работи в компютърният гигант IBM и стана известна като създателката на „Бебеносещ календар”, в който популярни личности позират за снимки с децата си, а средствата от продажбите отиват за благотворителност. Станислава и Ивайло се запознали в края на 2018 г., покрай новото издание на календара. За снимките Захариев позира и с двамата си сина, а Станислава се е щракнала с малката си дъщеричка.

Последната раздяла спокойно може да бъде определена като напълно очаквана, но поради закъснялото потвърждение на неизбежното я включваме като бонус

През изминалата година Никол Шерцингер потвърди неофициално раздялата си с нашият Гришо Димитров. През август по време на предаването „Австралия търси талант”, където тя e част от съдийският панел, Никол отговори на шега на колегите си, че е сама и нищо не и пречи да срещне любовта отново. Въпреки множеството слухове почвяващи се периодично в световната преса, Никол и Гришо не коментираха раздялата, но според таблоидите професионалните им ангажименти и графиците им били коренно различни и на практика нямало кога да се виждат. Друга теория на конспирацията твърди, че цялата връзка била чиста измислица и тотален пиар ход изгоден и за двамата. Според медиите Никол е влюбена в 34-годишния ръгбист Том Евънс. Все още обаче старото пуси не е коментирала това. Напрактика тези неочаквани раздели на уж щастливи двойки ни навеждат на мисълта, че известните са лицемери криещи напълно човешките си черти от обикновените хора. Източник: lifeonline.bg