Взрив: Синът на Десислава се загаджи със супер скандална плеймейтка! (виж тук)

Синът на Десислава май върти любов с Анджелина Атанасова
0

Синът на Десислава се загаджи със супер скандална плеймейтка!

Синът на Десислава Майки пусна многозначителна снимка по повод скандала с бясното му шофиране. Той позира под надпис „слухове” седнал удобно и спокоен. Явно за да опровергае информацията, че е останал без книжка заради изпълнения като джигит на пътя.

Десислава
Синът на Десислава май върти любов с Анджелина Атанасова

Фотото обаче веднага бе харесано от скандалната плеймейтка Анджелина Атанасова, която написа и ясното: ”Любов, обичам те”, а Майки побърза на отговори с: „И аз, любов”.

Така за всички стана ясно, че двамата са двойка, въпреки че в социалните мрежи не се показват един с друг. Силиконката Атанасова нашумя покрай проведения конкурс през 2016 година – „Мис Плеймейт“.

Но сексапилната моделка добива по-голяма популярност. След като преди известно време пусна порно клипчета с вече бившия си приятел Йордан Йорданов, който е бивш футболист и настоящ модел.

Именно чрез скандалните си клипчета, само за няколко часа, двойката се превърна в истинска сензация. И успяха да направят така, че всички да говорят за тях. Връзката им пък бе съпровождана от събирания и раздели, които задължително вървяха ръка за ръка със скандали.

През април тази година тя качи снимка на бившия си, на която той позира в Сингапур и написа: „Майка ти и баща ти знаят ли за колко пари си даваш задника от дестинацията на снимката?“.

Източник: hotnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.