Взрив: Синът на Десислава се загаджи със супер скандална плеймейтка! (виж тук)

Гласувайте за статията

Синът на Десислава се загаджи със супер скандална плеймейтка!

Синът на Десислава Майки пусна многозначителна снимка по повод скандала с бясното му шофиране. Той позира под надпис „слухове” седнал удобно и спокоен. Явно за да опровергае информацията, че е останал без книжка заради изпълнения като джигит на пътя.

Десислава

Синът на Десислава май върти любов с Анджелина Атанасова

Фотото обаче веднага бе харесано от скандалната плеймейтка Анджелина Атанасова, която написа и ясното: ”Любов, обичам те”, а Майки побърза на отговори с: „И аз, любов”.

Така за всички стана ясно, че двамата са двойка, въпреки че в социалните мрежи не се показват един с друг. Силиконката Атанасова нашумя покрай проведения конкурс през 2016 година – „Мис Плеймейт“.

Но сексапилната моделка добива по-голяма популярност. След като преди известно време пусна порно клипчета с вече бившия си приятел Йордан Йорданов, който е бивш футболист и настоящ модел.

Именно чрез скандалните си клипчета, само за няколко часа, двойката се превърна в истинска сензация. И успяха да направят така, че всички да говорят за тях. Връзката им пък бе съпровождана от събирания и раздели, които задължително вървяха ръка за ръка със скандали.

През април тази година тя качи снимка на бившия си, на която той позира в Сингапур и написа: „Майка ти и баща ти знаят ли за колко пари си даваш задника от дестинацията на снимката?“.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар