Ето коя е жената на Калин Врачански: Актьорът лудо влюбен в блондинката! (виж тук)

Гласувайте за статията

Калин Врачански най-сетне намери жената за себе си!

Един от най-желаните актьори – Калин Врачански, вече официално е зает. Папараците на Ретро изловиха сексимвола на разходка с новата му приятелка. Русокосата дама не е познато лице от светските среди, а съвсем обикновено момиче.

Калин Врачански

Чаровникът Калин Врачански най-после е влюбен отново

Врачански ревниво пази връзката им от светлините на прожекторите и крие името й, тъй като вече има горчив опит в аферите с известни дами.

38-годишният актьор неотдавна сподели, че вече мечтае за бебе. Но със сигурност няма да падне на колене с пръстен пред избраницата си.

„Двама души могат да си живеят чудесно и без да са женени. Може някой да ме осъди за решението, но смятам, че бракът би развалил една чудесна връзка. Имам достатъчно примери с приятели пред себе си, които имат неуспешен брак. На сцената съм се женил, в киното също. Взел съм си своето“, коментира Калин Врачански.

За жената до себе си той казва единствено, че е лудо влюбен и добави, че тя е страхотна. Според близки до актьора девойката се появила в най-подходящия за него момент – когато бил на дъното след любовно разочарование.

Вина за него имала Мариана Векилска, с която, според клюкари, двамата имаха афера. Но Мариана попарила чувствата му и заминала за Брюксел. Той не бил готов за връзка от разстояние и за пореден път загубил вяра в любовта.

Преди това той преодоля и драматична раздяла с колежката си Силвия Петкова. Само месеци след раздялата им тя пристана на режисьора Зоран Петровски, от когото има дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар