Не е за вярване: Решението на Ирена Милянкова ще ви шокира! (виж тук)

Ирена Милянкова иска за започне работа като учител
0

Пълен шаш, Ирена Милянкова става учителка!

Моделката и актриса Ирена Милянкова, която тези дни отново е на ТВ екрана с ролята си на мутресата Съни в сериала „Под прикритие” се готви да става детска учителка.

Ирена Милянкова
Ирена Милянкова иска за започне работа като учител

Последните й месеци са запълнени с посещения на различни педагогически курсове във Факултета по наука за образованието на изкуствата към Софийския университет, които да подплатят професионално личните и умения в гледането на деца.

Манекенката е най- многодетната звезда в родния шоубизнес – родила цели шест деца, а доскоро гледаше и още две доведени от втория си мъж Никола Чолаков.

Двамата обаче преди време се разделиха, а през лятото са правили опит да се съберат отново. Тези дни Ирена върна в социалните мрежи моминската фамилия, с която се прочу на модния подиум. Това породи слухове, че се е развела с Чолаков.

Проверка на вестник „Телеграф” в съда показа, че такова дело няма, а близките на хубавицата са категорични, че тя е готова да даде още един шанс на връзката си, макар в момента да живее сама. Тя запълва изцяло времето си с учене.

Освен за детска учителка, се подготвят да вземе и тапия за училищен психолог. Докато живееше с Ники, двамата работеха заедно като брокери в агенция за продажби и отдаване под наем на луксозни имоти в България и Гърция.

Въпреки че на 27 февруари 2020 година ще навърши 34 години Милянкова продължава да бъде сред най-търсените манекенки у нас. Тя обаче смята че трябва да даде път на младите и отклонила повече от пет оферти за моделска работа.

Имало и предложение да я снимат за корица на списание заедно с дъщеря си Мелани-Роуз, която успешно върви по нейния път. Светлокосата хубавица обаче го отклонила и е предпочела да се изяви само наследницата й.

16-годишната тийнейджърка която усилено тренира и лека атлетика в момента преговаря за рекламна кампания на голяма козметична фирма и след празниците се очаква договорът да бъде финализиран.

Ирена Милянкова и първият й съпруг Росен Чолов – Чолата разделиха общите си четири деца. След като го пуснаха от ареста, а през лятото и го оправдаха по дело за сводничество, най-големите Мелани-Роуз и Уилям живеят при него. А по-малките Филип Себастиан и Натали Роуз са при нея, заедно с бебетата, които роди от Никола Чолаков.

Уилям Чолов жъне успехи на боксовия ринг! Вече девет пъти е бил национален и три пъти европейски шампион. Той е възпитаник на школата на Боби Бояджиев, а през лятото получи цени уроци лично от Силвестър Сталоун.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.