Ето я каката на Корнелия Нинова (Вижте уникални снимки на сестра й)

Гласувайте за статията

Лидерът на БСП крие сестра не по-малко успяла от нея, кака й живее в Англия

Корнелия Нинова не обелва и дума за по-голямата си сестра. Шефката на БСП рядко споменава родителите си, но за кака си ни вопъл , ни стон.

Говори се, че именно Руми (така се казва сестрата) е отгледала и възпитавала Корнелия. Тя обаче емигрирала в Англия когато се омъжила. А разстоянието отчуждило двете сестри. Чували се единствено по празници или когато става дума за майка им.

Руми в къщата си с гостенка
Снимка: ПИК

Каката на Корнелия има щастлив брак, а миналото лято с мъжа си Ники направили сватба на дъщеря си за чудо и приказ. Девойката се венчала за англичанин, но леля й със семейството си липсва на снимките от тържеството. Дали са ходили и поздравили младоженците за сега остава фамилна тайна.

Сватбата на племенницата на Корнерлия Нинова
Снимка: ПИК

Руми е доста успешна жена, може да се каже, че дори повече е успяла от Нинова и то в чужда страна. Тя е завършила математика и през годините е била на ръководни позиции в различни корпорации. А в момента е мениджър в голяма компания.

С мъжа си и приятели на маса
Снимка: ПИК

От снимките се вижда, че каката не е забравила българските си корени. В красивото си луксозно жилище често посреща гости от родината. Тя си е подсигурила добър стандарт на живот. Къщата й е декорирана с мебели в стил барок.

Интересна подробност е, че именно тя стои в основата на запознанството на сестра си с сегашния й съпруг. Тя била с него в един клас и като по-голяма първа тръгнала по купони. Понякога водела със себе си по-свенливата си сестра. Така успяла да я сватоса със съученика си Митко Нинов, предават от ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар