Пенелопе Крус – от скромна ученичка до секс бомба (Как се промени през годините? – Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата не мечтае за кино кариера, но през 2014 я избират за най-сексапилната жена на света

Пенелопе Крус днес е на 45 години, но продължава да печели сърцата на феновете си. Каква трансформация претърпя испанският модел и актриса можем да проследим по снимки от личния й архив.

Пенелопе Крус с баща си
Снимка: Инстаграм

В своята младост Пенелопе на планира да става актриса. Влекат я повече танците, коит са и основното й хоби. Учи класически балет девет години и посещава класове в испанската Национална консерватория.

Пелеопе Крус учи балет
Снимка: Инстаграм

На 10 години започва да проявява интерес към киното, след като баща й купува видеомагнетофон. По онова време такава придобивка е голяма рядкост.

Пенелопа разцъфва на 15 години
Снимка: Инстаграм

По време на своето юношество Пенелопе започва да се интересува от актьорско майсторство, след като е гледала комедията на Педро Алмодовар „Вържи ме”. Бъдещата звезда започва да си търси агенти, но някои я отхвърлят защото я смятат за много малка.

През 1989 г тя се появява в клип на испанската поп група Mecano „La Fuerza del Destino”, а после става водеща на тв шоу, фокусирано върху тийнейджърската публика. Когато е на 17 получава малка роля в еротичен сериал. Където се появява гола.

Първият й филм е комедия, в която участва като младо момиче бременно от богаташ. Заради топлес изявата й списание Пийпъл я нарича секс символ.

И преди е сега актрисата е много красива

От 1997 до 2000 г е периода, в който получава световно признание за актьорския си талант, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар