Учен разкри: До Зона 51 има тайна летателна база на извънземни!

Учен разкри: До Зона 51 има тайна летателна база на извънземни!
1 (20%) 1 vote

Учен разкри, че до Зона 51 има тайна база за извънземни

Учен направи скандални разкрития. По думите му, недалеч от Зона 51 има тайна база на извънземни. Той споделя още, че те имат девет летателни самолета и използват специални средства за изкривяване на пространството. Така могат да се преместват в различни точки на галактиката с минимален разход на енергия.

През 1989 година човек на име Робърт С. Лазар се свързал с местна телевизионна станция в Лас Вегас. И заявил, че има история, която ще разтърси света.

Интервюто му е шокиращо, а разкритията, които прави наистина поставят много въпроси.

Лазар твърдял, че е работел като физик по таен проект на правителството наречен „Галилей“. Той бил строго поверителен по онова време и напълно секретен.

Проектът се занимавал с изучаването на извънземни технологии, а научните изследвания се провеждат в тайна база, наречена S4, която се намирала на 16 километра от „Зона 51“

Според описанието на Лазар, S4 има общо 9 самолетни хангара, скрити в планината. Вратите на хангарите са построени под специален ъгъл и също замаскирани с естествен материал.

Лазар твърдял, че е видял 9 различни вида извънземни превозни средства. Летящите чинии изкривяват пространството около тях и по този начин успяват да се придвижат с минимално физическо движение.

„Сигурен съм какво видях. Знам какво твърди официалната наука и знам колко е развита физиката днес. Това е извънземен кораб с технология развита поне 100 години преди нас. И това е краят на историята“, казва още Лазар.

Лазар също така разкрива информация и за присъствието на извънземните на Земята през последните 100 000 години. Той твърди, че те идват от звездна система Zeta Reticul и ги нарича „Сиви“.

Учен проговори за извънземните в зона 51 сн. You Tube

Учен проговори за извънземните край зона 51 сн. You Tube

Лазар твърди, че когато е проговорил за проект „Галилей“, получил заплахи и дори бил застрелян. Данните му са напълно заличени и няма информация, че е работил в лабораторията в Лос Аламос. Странното обаче е, че той фигурира в телефонния указател на лабораторията, а снимката му от юли 1982 година в списание на Лос Аламасо Монитор също е доказателство за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар