Съпругата на Михаел Шумахер разкри подробности за състоянието му (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Съпругата на Михаел Шумахер открехна завесата около състоянието му

Съпругата на Михаел Шумахер – Корина, повдигна по любопитен и завоалиран начин информационната завеса около състоянието на легендарния пилот на Формула 1. На 29-ти декември се навършват шест години от злополучния инцидент, при който Шумахер си удари лошо главата при падане, докато караше ски. След това той известно време беше в кома и претърпя няколко мозъчни операции.

Оттогава процесът на лечението на седемкратния световен шампион във Формула 1 се пази в пълна тайна и не се изнася никаква информация за състоянието му. През това лято 50-годишният германец претърпя новаторско лечение в Париж, а това беше разкрито от публикация на вестник „Паризиен“.

„Големите неща започват с малки крачки. Много малки парченца образуват голяма мозайка. Заедно сме по-силни. Това, заедно с обединените сили на движението „KeepFighting“, окуражава всички“, заяви Корина Шумахер в обръщение към феновете на съпруга си.

„KeepFighting“ е името на семейната фондация на Михаел Шумахер. Тя подкрепя жертвите на инциденти и инвестира в мозъчни изследвания и такива на гръбначния стълб.

Фенклубът на седемкратния световен шампион във Формула 1 в Керпен, родният град на легендарния пилот, поиска разрешение да използва слогана „KeepFighting“. Оттам искат да използват слогана за свои инициативи във връзка с бившия състезател на Джордан, Бенетон, Ферари и Мерцедес.

Президентът на фенклуба на Михаел Шумахер също коментира предстоящата годишнина от нелепия инцидент с пилота от Формула 1. „За съжаление отново дойде момент, в който да отбележим годишнината от ужасяващия инцидент с Михаел. Шест години таим надежда, че Шумахер един ден отново ще се завърне пред обществото“, каза Райнер Ферлинг, пише gong.bg.

Съпругата на Михаел Шумахер открехна завесата около здравословното му състояние сн. Уикимедия

Съпругата на Михаел Шумахер открехна завесата около здравословното му състояние сн. Уикимедия

На 29-ти декември се навършават шест години от тежкия инцидент, който промени живота на легендарния пилот от Формула 1. През 2013-та година на тази дата Шумахер претърпя инцидент във Френските Алпи при каране на ски и си удари главата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар