Неочаквано: Истината за Прея сащиса всички! (още разкрития)

Прея е бременна или просто си хапва повечко?!
0

Разкритието за чаровната Прея изненада всички!

Прея май очаква дете. Младата певица, която в последните години посвети основната част от времето си на своята фигура, е започнала отново да оформя коремче. То обаче като че ли не е резултат от прекомерно хранене, а от намерение скоро да стане майка.

Прея
Прея е бременна или просто си хапва повечко?!

От доста Прея е обект на възхищение и пример за подражание за всички жени, които мечтаят за стройна фигура. Със зверски хранителен режим и много спорт тя успя да свали 15 килограма от своята мощна доскоро снага само за 3 месеца. Това стана преди около година.

След този резултат шоколадовата перла не се върна към погачите и козунаците, а продължи да слабее. И ефектът не закъсня. Тази есен в шоуто „Маскираният певец” тя разхождаше фигура за завиждане под роклята на Пеперудата.

Само месец след излизането си от шоуто обаче фенове на певица забелязаха, че коремчето й отново се е заоблило. И това е единствената част от тялото й, която се е закръглила. Ръцете, краката, лицето й не са се променили, което ясно издава, че може би е бременна.

На рекламна фотосесия за общо участие в клуб на шоколадовата звезда с нейните колежки Белослава и Керана също се вижда изпъкналият корем на Прея, който е можел лесно да се скрие с фотошоп. Същата е ситуацията и на снимки по повод новата коледна песен на звездата.

Фактът, че не е поискала да ги обработват, за да направят корема й плосък, подсказва, че певицата се радва на своите форми. А това в подобни случаи се дължи само на едно – бременност.

Вероятно от суеверие Прея не иска да „маха” корема си на снимките. Освен това тя не се постара да скрие коремчето си и преди няколко седмици, когато стана Жена на годината. Явно не се притеснява от него, а напротив – харесва го.

Талантливата изпълнителка навърши 25 години през септември. Това е възраст, в която повечето момичета не мислят за собствени бебета, но пък според лекарите е най-подходящата за първо раждане. Певицата има сериозна връзка с колегата си Евден.

Двамата са заедно повече от 4 години и няма да е изненадващо, ако любовта им получи свое продължение в дете, което е на път. Дали наистина Прея ще става майка, или просто е нарушила режима си и е започнала отново да се закръгля, ще стане ясно до няколко седмици.

Феновете на шоколадовата певица искрено се надяват промяната да не е резултат от системно преяждане. Иначе дългогодишните й усилия да отслабне ще се окажат хвърлени на вятъра, пише вестник Уикенд.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.